Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

 1. Bistånd
 2. Grunderna
 3. Sammanfattning av ett dokument online

 

Sammanfattning av ett dokument online

 • 2 minuter läsning  •  28 april 2022

 

Att arbeta med långa dokument för forskning kan ta mycket tid och energi. Verkar det svårt att läsa källdokumentet noggrant? Informationsöverbelastning innebär också att du har svårt att arbeta med mycket information i ditt arbete. Dessutom har du aldrig riktigt tid att läsa den på nytt med allt du redan har att göra. Det är därför du har Resoomer som gör ditt liv enklare!

Importera ditt dokument

 1. Gå till Resoomer;
 2. Klicka på ikonen för att importera dokument;
 3. Sök efter ditt dokument och importera det till webbplatsen

Resoomer extraherar texten från dokumentet och skapar en sammanfattning av texten åt dig.

Observera: Alla dokument som importeras till webbplatsen raderas automatiskt av vårt system efter det att texten har tagits fram.

Redigera de genererade sammanfattningarna

Om du vill göra omfattande ändringar i formateringen av de genererade sammanfattningarna och dra nytta av ett komplett utbud av textredigering kan du ladda ner din sammanfattning i .doc-format och sedan öppna den i ditt ordbehandlingsprogram, t.ex. MS Word eller OpenOffice, som är gratis.

Vilka dokument är kompatibla?

Oavsett om det är en e-bok, en kurs, en uppsats eller en digital bok är det gratis och kostnadsfritt att importera och sammanfatta ett dokument online på Resoomer. För närvarande är de filer som är kompatibla med import av dokument :

 • PDF
 • EPUB
 • DOCX
 • ODT
 • TXT

Om du inte kan importera ditt dokument eller om det verkar för tungt kan du kopiera hela dokumentet och klistra in det i Resoomer. Resoomer har ingen teckenbegränsning för import av dokument. De genererade sammanfattningarna kan hämtas genom att kopiera och klistra in eller laddas ner som PDF eller DOC.

Om du har PDF-dokument online kan du sammanfatta dem genom att kopiera och klistra in http-URL:n i Resoomer. Se till att dokumentet är tillgängligt och att det inte kräver autentisering för att komma åt det.

Med Resoomer har du alla kontroller inom räckhåll

Du kan ställa in längden på den sammanfattning du vill ha, välja att göra en analys av dokumentet för snabbare läsning eller välja en optimerad sammanfattning av de ämnen du har valt. Resoomer kan hjälpa dig med allt som kan göra ditt liv enklare när du arbetar med dokument. Det är därför Resoomer är det föredragna verktyget för yrkesverksamma, författare, redaktörer, journalister, studenter och till och med lärare!

Relaterade artiklar