Up

Open alstublieft de pagina in uw browser om deze functie te gebruiken.

Close

 1. Bijstand
 2. De grondbeginselen
 3. Een document online samenvatten

 

Een document online samenvatten

 • 1 minuut lezen  •  28 april 2022

 

Het werken met lange documenten voor onderzoek kan veel tijd en energie kosten. Lijkt de inspanning die nodig is om het brondocument grondig te lezen omslachtig? Informatie-overbelasting betekent ook dat u het moeilijk vindt om in uw werk met veel informatie te werken. Trouwens, met alle dingen die je al te doen hebt, heb je nooit echt tijd om het allemaal nog eens door te lezen. Daarom hebt u Resoomer om u het leven gemakkelijker te maken!

Uw document importeren

 1. Ga naar Resoomer;
 2. Klik op het pictogram Documenten importeren;
 3. Zoek uw document en importeer het naar de site

Resoomer zal de tekst uit uw document extraheren en een tekstsamenvatting voor u genereren.

Opmerking: alle documenten die naar de site worden geïmporteerd, worden na extractie van de tekst automatisch door ons systeem gewist.

De gegenereerde samenvattingen bewerken

Als u de opmaak van de gegenereerde samenvattingen ingrijpend wilt wijzigen en van alle tekstverwerkingsmogelijkheden gebruik wilt maken, kunt u uw samenvatting in .doc-formaat downloaden en vervolgens openen in uw gratis tekstverwerkingssoftware, zoals MS Word of OpenOffice.

Welke documenten zijn compatibel?

Of het nu gaat om een ebook, een cursus, een essay of een digitaal boek, het online importeren en samenvatten van een document op Resoomer is gratis en zonder kosten. Momenteel zijn de bestanden die compatibel zijn met het importeren van documenten :

 • PDF
 • EPUB
 • DOCX
 • ODT
 • TXT

Als u uw document niet kunt importeren of als het te zwaar lijkt, kunt u uw hele document kopiëren en in Resoomer plakken. Resoomer heeft geen tekenlimiet voor het importeren van documenten. De gegenereerde samenvattingen kunnen worden opgehaald door eenvoudig kopiëren en plakken of kunnen worden gedownload als PDF of DOC.

Als u PDF-documenten online hebt, kunt u deze samenvatten door de http URL te kopiëren en te plakken op Resoomer. Zorg ervoor dat uw document toegankelijk is en dat authenticatie niet nodig is om het te openen.

Resoomer brengt alle bedieningselementen binnen uw bereik

U kunt de lengte van de gewenste samenvatting instellen, kiezen voor een analyse van het document om sneller te kunnen lezen, of kiezen voor een geoptimaliseerde samenvatting over de onderwerpen die u hebt geselecteerd. Resoomer kan u helpen met alles wat uw leven kan vergemakkelijken bij het werken met documenten. Daarom is Resoomer het favoriete instrument van professionals, schrijvers, redacteurs, journalisten, studenten en zelfs leraren!

Verwante artikelen