Up

Open alstublieft de pagina in uw browser om deze functie te gebruiken.

Close

  1. Bijstand
  2. De grondbeginselen
  3. Deel de automatische samenvatting van een artikel online

 

Deel de automatische samenvatting van een artikel online

  • 3 minuten lezen  •  27 april 2022

 

Wanneer u een onderzoekspaper, nieuwsbericht of blogbericht leest of schrijft en dit met iemand wilt delen, is het ten zeerste aanbevolen om een beknopte versie te presenteren. Deel vereenvoudigde en nauwkeurige informatie kan een enorm verschil maken.

Als je tekst te lang is, kunnen je lezers immers hun focus verliezen. Ze zullen het lezen van lange inhoud niet alleen overweldigend vinden, maar kunnen het ook zien als een verspilling van tijd en energie.

Nog steeds niet overtuigd? Blijf lezen om erachter te komen waarom het belangrijk is concentreren op de belangrijkste punten en hoe u dit eenvoudig kunt doen met een enkele klik.

Vereenvoudiging van de inhoud dankzij automatische samenvatting

Als u op een beknopte en snelle manier een tekst wilt inkorten, bent u op de juiste site. Resoomer is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het kan u helpen uw werk aanzienlijk te verbeteren. En wanneer we ermee te maken hebben groot inhoud hoeveelheden , zoals in het geval van technology watch of media watch, kan het heel praktisch zijn. Dus laten we beginnen met het bekijken van enkele van de voordelen van vereenvoudigde informatie-uitwisseling .

Voordelen van het delen van samenvattende inhoud

Vergemakkelijkt sneller leren voor anderen

Wist u dat het delen van samengevatte informatie u aanzienlijk kan helpen uw benadering van leren en uw leesvaardigheid te verbeteren? Ja het is waar.
Wanneer u een samenvatting doorneemt, kunt u het onderwerp als geheel duidelijk interpreteren en vooruitgang boeken naarmate u alle passages begrijpt. Een automatische samenvattingstool kan u daarbij helpen.
Het stelt je ook in staat om te begrijpen productie basis van een verkorte versie van een lange tekst, wat een van de fundamentele praktijken is die vereist zijn in elke academische of professionele omgeving.

Biedt een snelle preview van de inhoud

Het belangrijkste kenmerk van vereenvoudigde informatie is dat het een overzicht van de inhoud mogelijk maakt. Proeflezen is een veelvoorkomend probleem dat gewoon tijdverspilling is. Je kunt proberen door een zee aan documenten te bladeren zonder op te letten, en als je klaar bent, heb je geen idee wat je net hebt gelezen. We zijn er allemaal geweest, nietwaar? Om dan terug te keren naar het artikel en opnieuw te beginnen…

Om dit probleem te beantwoorden, is het essentieel om het te begrijpen en de informatie te verwerken met behulp van diagrammen en samenvattingen .

Een snelle online samenvatting kan je helpen om gemakkelijk terug te kijken wat je hebt geleerd door onnodig materiaal weg te laten, en kan handig zijn als je overweldigd wordt door leesmateriaal.

Stimuleert kennisdeling

Kennis delen is het bundelen van de informatie, ideeën en kennis van een groep mensen om ze voor iedereen toegankelijk te maken.

Het is belangrijk omdat het het toelaat maximaliseren van het gebruik van intellectuele bronnen van een organisatie. Wanneer informatie wordt gedeeld, kan deze door meer dan één persoon worden gebruikt en hergebruikt leiden tot nieuwe ideeën en innovaties . Ook het delen van kennis is essentieel om te bevorderen samenwerking en samenwerking binnen een organisatie, wat de kwaliteit van projecten kan verbeteren en de productiviteit kan verhogen.

Verhoogt de productiviteit

Tijdwinst en productiviteit zijn dat wel aan de basis van het verbeteren van uw prestaties op het werk . Hoe productiever je bent, hoe sneller je door kunt naar de volgende taak.

En hoewel samenvattingen anders buitengewoon nuttig zijn om u te helpen perspectief te krijgen, kan het urenlang schrijven van handmatige samenvattingen in feite contraproductief zijn.

Het lezen van een heel artikel, het deconstrueren ervan en het scheiden van de essentiële concepten van de platte tekst kan immers een behoorlijk tijdrovend proces zijn.

Automatische samenvattingen kunnen dit probleem voor eens en voor altijd oplossen, omdat je snel je werk kunt nakijken, wat je veel tijd bespaart.

Vermindert de schermtijd

Wist je dat de gemiddelde schermtijd voor volwassenen bijna is 7 uur per dag ?

Voeg daarbij de tijd die u besteedt aan het lezen, onderzoeken en extraheren van relevante informatie terwijl u werkt. Het klinkt niet al te best.

Te veel schermtijd kan een negatieve invloed hebben op je hele lichaam, van je humeur tot je slaapgewoonten . Dus door weg te gaan van uw scherm kunt u meer besparen dan uw ogen.

Het goede nieuws is dat een automatische tekstsamenvatting u kan helpen uw schermtijd aanzienlijk te verkorten, omdat het lezen van korte samenvattingen in plaats van grote artikelen ervoor zorgt dat u minder tijd kwijt bent aan lezen terwijl u dezelfde hoeveelheid kennis heeft.

Deel een artikel online, maar vat het automatisch samen

Om het lezen van degenen met wie u werkt te vergemakkelijken en te vereenvoudigen, kunt u dit snel en gratis doen op Resoomer. U hoeft geen account aan te maken, het is een expresdienst!

  • Upload de URL van uw online artikel en klik op “Resoom”
  • Kies de oplossing voor tekstsamenvatting die bij u past
  • Klik op de knop ‘Delen’ onder uw samenvatting
  • Bevestig de instellingen voor delen
  • En deel uw automatische samenvatting online op uw sociale netwerken of haal de verkorte URL van de automatische samenvatting op om deze in uw redactionele werk te gebruiken.

Verwante artikelen