Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Det grundlæggende
  3. Del den automatiske oversigt over en artikel online

 

Del den automatiske oversigt over en artikel online

  • 3 minutters læsning  •  27 april 2022

 

Når du læser eller skriver en forskningsartikel, nyhedsindlæg eller blogindlæg og vil dele det med nogen, anbefales det stærkt at præsentere en kortfattet version. Del forenklet og præcis information kan gøre en kæmpe forskel.

Når alt kommer til alt, hvis din tekst er for lang, kan dine læsere miste deres fokus. De vil finde læsning af langt indhold ikke kun overvældende, men kan også opfatte det som spild af tid og energi.

Stadig ikke overbevist? Nå, fortsæt med at læse for at finde ud af, hvorfor det er vigtigt at fokus på nøglepunkter og hvordan du nemt kan gøre det med et enkelt klik.

Indholdsforenkling takket være automatisk opsummering

Hvis du ønsker at forkorte en tekst på en kortfattet og hurtig måde, er du på det rigtige sted. Resoomer er enkel og nem at bruge. Det kan hjælpe dig med at forbedre dit arbejde betydeligt. Og når vi skal forholde os til stor indholdsmængder , som i tilfældet med teknologiur eller medieur, kan det være meget praktisk. Så lad os starte med at se på nogle af de fordelene ved forenklet informationsdeling .

Fordele ved at dele sammenfattende indhold

Faciliterer hurtigere læring for andre

Vidste du, at deling af opsummerede oplysninger i høj grad kan hjælpe dig med at forbedre din tilgang til læring og dine læsefærdigheder? Ja, det er sandt.
Når du gennemgår et resumé, kan du tydeligt fortolke emnet som en helhed og gøre fremskridt, efterhånden som du forstår alle passager. Et automatisk opsummeringsværktøj kan hjælpe dig med at opnå dette.
Det giver dig også mulighed for at forstå grundlæggende produktion af en fortættet version af en lang tekst, som er en af de grundlæggende praksisser, der kræves i ethvert akademisk eller professionelt miljø.

Tilbyder en hurtig forhåndsvisning af indhold

Det vigtigste ved forenklet information er, at det letter overblikket over indholdet. Korrekturlæsning er et almindeligt problem, der bare spilder tid. Du kan prøve at skimme gennem et hav af dokumenter uden at være opmærksom, og når du er færdig, aner du ikke, hvad du lige har læst. Vi har alle været der, ikke? For derefter at vende tilbage til artiklen og starte igen…

For at besvare dette problem er det vigtigt at forstå det og behandle informationen ved hjælp af diagrammer og opsummeringer .

En hurtig online oversigt kan hjælpe dig med nemt at gennemgå, hvad du har lært, ved at skære alt unødvendigt materiale ud og kan være nyttigt, når du er overvældet af læsestof.

Fremmer videndeling

Videndeling er handlingen at samle information, ideer og viden fra en gruppe mennesker for at gøre dem tilgængelige for alle.

Det er vigtigt, fordi det tillader maksimere brugen af intellektuelle ressourcer af en organisation. Når oplysninger deles, kan de bruges og genbruges af mere end én person, som evt føre til nye ideer og innovationer . Vidensdeling er også afgørende for at fremme samarbejde og samarbejde inden for en organisation, hvilket kan forbedre kvaliteten af projekter og øge produktiviteten.

Øger produktiviteten

Tidsbesparelse og produktivitet er kernen i at forbedre din præstation på arbejdet . Jo mere produktiv du er, jo hurtigere kan du gå videre til den næste opgave.

Og selvom opsummeringer ellers er ekstremt nyttige til at hjælpe dig med at få perspektiv, kan det faktisk virke kontraproduktivt at bruge timer på at skrive manuelle opsummeringer.

Det kan trods alt være en ret tidskrævende proces at læse en hel artikel, dekonstruere den og adskille de væsentlige begreber fra den almindelige tekst.

Automatiske oversigter kan løse dette problem én gang for alle, fordi du hurtigt kan gennemgå dit arbejde, hvilket sparer dig for en masse tid.

Reducerer skærmtid

Vidste du, at den gennemsnitlige skærmtid for voksne er næsten 7 timer om dagen ?

Læg dertil den tid, du bruger på at læse, researche og udtrække relevant information, mens du arbejder. Det lyder ikke for godt.

For meget skærmtid kan have en negativ indvirkning på hele din krop, fra dit humør til dit sovevaner . Så at gå væk fra din skærm kan hjælpe dig med at spare mere end dine øjne.

Den gode nyhed er, at et automatisk tekstresumé kan hjælpe dig med at reducere din skærmtid markant, fordi læsning af korte resuméer i stedet for store artikler giver dig mulighed for at bruge mindre tid på at læse, mens du har den samme mængde viden.

Del en artikel online, men opsummer automatisk

For at lette og forenkle læsningen for dem, du arbejder med, vil du kunne gøre det hurtigt og gratis på Resoomer. Ingen grund til at oprette en konto, det er en eksprestjeneste!

  • Importer webadressen til din onlineartikel, og klik på “Genoptag”
  • Vælg den tekstresuméløsning, der passer til dig
  • Klik på knappen “Del” under din oversigt
  • Bekræft delingsindstillinger
  • Og del din automatiske oversigt online på dine sociale netværk, eller hent den forkortede URL til den automatiske oversigt for at bruge den i dit redaktionelle arbejde.

Relaterede artikler