Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

 1. Hjælp
 2. Det grundlæggende
 3. Sammenfatning af en artikel online

 

Sammenfatning af en artikel online

 • 1 minut læsning  •  30 april 2022

 

Er du en af de mennesker, der læser mange artikler om dagen på internettet? Vil du opsummere en lang online-artikel? Med Resoomer kan du fordøje de lange artikler på få sekunder ved at få øjeblikkelige resuméer. Gør det nu nemt at søge og læse online for at optimere din arbejdstid.

Importere din vare

 1. Kopier artiklens http-URL;
 2. Sørg for, at din artikel er tilgængelig uden nogen forudgående godkendelse. Ellers vil vores system ikke kunne få adgang til varen. Du skal derfor kopiere teksten i din oprindelige artikel;
 3. Indsæt URL-adressen til din artikel på Resoomer og klik på “Resoomer”;
 4. Så er den klar: Du har nu et resumé af din artikel online.

Sammenfatning af en artikel på et fremmedsprog

Er din artikel tilgængelig på et fremmedsprog, som du ikke kender? Ønsker du et resumé og en oversættelse af din tekst? Det er ikke noget problem! Da Resoomer understøtter 66 sprog, får du også et resumé af din artikel og oversættelsen heraf. Hvordan gør man det?

 1. Når dit resumé er blevet genereret, skal du klikke på “Oversæt” i de tilgængelige muligheder under dit resumé;
 2. I det pop-up vindue, der åbnes, skal du i rullemenuen øverst til højre vælge det sprog, du vil bruge til oversættelsen;
 3. Få dit resumé oversat;

Ikke flere sprogbarrierer i dine tekster til forskning og læsning. Du kan nu få adgang til automatisk oversatte resuméer, som vil øge din læring i forbindelse med dit studie.

Kan du ikke nå din side?

I nogle tilfælde er din artikelside måske ikke teknisk tilgængelig. Enten kan vores system ikke få adgang til destinationssiden, eller også er destinationssiden ikke tilgængelig. Ingen panik, intet er tabt! I dette tilfælde kan du kopiere teksten fra din onlineartikel og derefter indsætte den i Resoomer for automatisk at opsummere den.

Relaterede artikler