Up

Open alstublieft de pagina in uw browser om deze functie te gebruiken.

Close

 1. Bijstand
 2. De grondbeginselen
 3. Een artikel online samenvatten

 

Een artikel online samenvatten

 • 1 minuut lezen  •  30 april 2022

 

Bent u een van die mensen die dagelijks veel artikelen lezen op het internet? Wilt u een lang online artikel samenvatten? Met Resoomer kunt u die lange artikels in enkele seconden verteren door onmiddellijke samenvattingen te krijgen. Maak het nu gemakkelijk om online te zoeken en te lezen om uw werktijd te optimaliseren.

Importeer uw item

 1. Kopieer de http URL van je artikel;
 2. Zorg ervoor dat uw artikel toegankelijk is zonder enige verificatie vooraf. Anders heeft ons systeem geen toegang tot het item. U zult dus de tekst van uw oorspronkelijke artikel moeten kopiëren;
 3. Plak de URL van uw artikel op Resoomer en klik op “Resoomer”;
 4. Het is klaar: je hebt nu een samenvatting van je artikel online.

Samenvatten van een artikel in een vreemde taal

Is uw artikel beschikbaar in een vreemde taal die u niet kent? Wilt u een samenvatting en vertaling van uw tekst? Geen probleem. Aangezien Resoomer 66 talen ondersteunt, krijgt u de samenvatting van uw artikel en ook de vertaling ervan. Hoe doe je het?

 1. Zodra uw samenvatting is gegenereerd, klikt u op “Vertalen” in de beschikbare opties onder uw samenvatting;
 2. In het pop-upvenster dat opent, kiest u in het vervolgkeuzemenu rechtsboven de taal die u voor uw vertaling wilt gebruiken;
 3. Laat je samenvatting vertalen;

Geen taalbarrières meer in uw teksten voor onderzoek en lezing. U hebt nu toegang tot automatisch vertaalde samenvattingen, die uw leerproces tijdens uw studie zullen stimuleren.

Kunt u uw pagina niet bereiken?

In sommige gevallen kan het zijn dat uw artikelpagina technisch niet toegankelijk is. Ofwel kan ons systeem geen toegang krijgen tot de bestemmingssite, ofwel is de bestemmingssite niet toegankelijk. Geen paniek, er is niets verloren! In dit geval kunt u de tekst van uw online artikel kopiëren en vervolgens in Resoomer plakken om het automatisch samen te vatten.

Verwante artikelen