Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

 1. Bistånd
 2. Grunderna
 3. Sammanfattning av en artikel på nätet

 

Sammanfattning av en artikel på nätet

 • 1 minut läsning  •  30 april 2022

 

Är du en av dem som läser många artiklar om dagen på internet? Vill du sammanfatta en lång artikel på nätet? Med Resoomer kan du smälta långa artiklar på några sekunder genom att få omedelbara sammanfattningar. Gör det nu enkelt att söka och läsa online för att optimera din arbetstid.

Importera ditt objekt

 1. Kopiera artikelns http-URL;
 2. Se till att din artikel är tillgänglig utan någon autentisering i förväg. I annat fall kommer vårt system inte att kunna få tillgång till objektet. Du måste därför kopiera texten i din ursprungliga artikel;
 3. Klistra in URL:en till din artikel på Resoomer och klicka på ”Resoomer”;
 4. Det är klart: du har nu en sammanfattning av din artikel på nätet.

Sammanfattning av en artikel på ett främmande språk

Finns din artikel på ett främmande språk som du inte behärskar? Vill du ha en sammanfattning och översättning av din text? Inga problem! Eftersom Resoomer stöder 66 språk får du en sammanfattning av din artikel och dess översättning. Hur gör man det?

 1. När sammanfattningen har skapats klickar du på ”Translate” (översätt) i alternativen under sammanfattningen;
 2. I popup-fönstret som öppnas väljer du i rullgardinsmenyn uppe till höger det språk som du vill använda för översättningen;
 3. Få din sammanfattning översatt;

Inga fler språkbarriärer i dina texter för forskning och läsning. Nu kan du få tillgång till automatiskt översatta sammanfattningar som ökar din inlärning under studien.

Kan du inte nå din sida?

I vissa fall kan det hända att din artikelsida inte är tekniskt tillgänglig. Antingen kan vårt system inte komma åt destinationsplatsen eller så är destinationsplatsen inte tillgänglig. Ingen panik, inget är förlorat! I det här fallet kan du kopiera texten i din artikel på nätet och sedan klistra in den i Resoomer för att automatiskt sammanfatta den.

Relaterade artiklar