Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Det grundlæggende
  3. Sammenfatning af en tekst

 

Sammenfatning af en tekst

  • 1 minut læsning  •  1 maj 2022

 

Du kan opsummere en tekst online gratis fra din mobiltelefon, tablet eller computer ved at gå til Resoomer.com. Brugen er klar, enkel og tilgængelig. Det er hurtigt at komme i gang, og der kræves ingen kontoautentificering.

Du har to vinduer at vælge imellem. En til venstre for at importere din tekst og en til højre for at vise din resumétekst.

Trin 1: Importer din tekst

Uanset hvilket sprog din tekst er skrevet på og hvor mange ord den indeholder, kan du importere din tekst til Resoomer ved blot at kopiere og indsætte den. Vores online-værktøj til tekstresuméer er i øjeblikket kompatibelt med 66 sprog.

Du behøver ikke at foretage nogen konfiguration på dette tidspunkt. Du skal blot kopiere og indsætte din tekst og klikke på “Resoomer”. Resoomer registrerer kildesproget i din tekst.

Trin 2: Den er klar!

På få sekunder vil Resoomer som standard vise et resumé af din oprindelige tekst med en automatisk reduktion af størrelsen. For at forbedre dit arbejde med læsning, forskning eller analyse tilbyder Resoomer flere løsninger til tekstresuméer, der reducerer dit dokument og forenkler informationen, når det passer dig:

  • Automatisk;
  • Manuelt: at reducere til det væsentlige med en præcis reduktionsprocent;
  • Optimeret: for at reducere antallet af oplysninger i din tekst og samtidig bevare de emner, der interesserer dig;
  • Tekstanalyse: Vores algoritmer fremhæver vigtige passager og hjælper dig med at finde de vigtigste oplysninger. Det giver dig mulighed for at læse hurtigt og diagonalt uden at miste information.

Trin 3: Læs eller rediger dit resumé

Nu, hvor du har konfigureret eller valgt den rigtige oplæsningsløsning til dig, kan du læse hovedparten af din tekst for at fuldføre din læseopgave.

Under dit genererede resumé har du muligheder, som gør det muligt for dig at arbejde effektivt. Som at oversætte, omskrive eller uploade resuméet.

Som standard genererer Resoomer tekstresuméer ved ekstraktion og komprimering. Resuméer (med sætninger, der ikke nødvendigvis er indeholdt i originalen) kan genereres ved hjælp af de parafraserings- og omskrivningsværktøjer, der er tilgængelige i indstillingerne under genererede resuméer.

Relaterede artikler