Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

 1. Hjælp
 2. Det grundlæggende
 3. Sammenfatning af et dokument online

 

Sammenfatning af et dokument online

 • 1 minut læsning  •  28 april 2022

 

Det kan tage meget tid og energi at arbejde med lange dokumenter til research. Virker det besværligt at læse kildedokumentet grundigt? Informationsoverbelastning betyder også, at du har svært ved at arbejde med mange oplysninger i dit arbejde. Og når man har så meget at lave, har man aldrig rigtig tid til at læse det hele igen. Det er derfor, du har Resoomer, der gør dit liv nemmere!

Importer dit dokument

 1. Gå til Resoomer;
 2. Klik på ikonet for import af dokumenter;
 3. Søg efter dit dokument, og importer det til webstedet

Resoomer udtrækker teksten fra dit dokument og genererer et tekstresumé til dig.

Bemærk: Alle dokumenter, der importeres til webstedet, slettes automatisk af vores system efter udtræk af teksten.

Redigering af de genererede resuméer

Hvis du ønsker at foretage omfattende redigeringer af formateringen af de genererede resuméer og benytte dig af alle mulighederne for tekstredigering, kan du downloade dit resumé i .doc-format og derefter åbne det i dit tekstbehandlingsprogram, f.eks. MS Word eller OpenOffice, som er gratis.

Hvilke dokumenter er kompatible?

Uanset om det er en e-bog, et kursus, et essay eller en digital bog, er det gratis og omkostningsfrit at importere og opsummere et dokument online på Resoomer. I øjeblikket er de filer, der er kompatible med import af dokumenter, :

 • PDF
 • EPUB
 • DOCX
 • ODT
 • TXT

Hvis du ikke kan importere dit dokument, eller hvis det virker for tungt, kan du kopiere hele dit dokument og indsætte det i Resoomer. Resoomer har ingen tegngrænse for import af dokumenter. De genererede resuméer kan hentes ved simpel kopiering og indsættelse eller downloades som PDF- eller DOC-filer.

Hvis du har PDF-dokumenter online, kan du opsummere dem ved at kopiere og indsætte http-URL’en i Resoomer. Sørg for, at dit dokument er tilgængeligt og ikke kræver godkendelse for at få adgang til det.

Resoomer giver dig alle kontrolelementer inden for rækkevidde

Du kan indstille længden af det ønskede resumé, vælge at lave en analyse af dokumentet for at få en hurtigere læsning eller vælge et optimeret resumé om de emner, du har valgt. Resoomer kan hjælpe dig med alt, der kan gøre dit liv lettere, når du arbejder med dokumenter. Derfor er Resoomer det foretrukne værktøj for fagfolk, forfattere, redaktører, journalister, studerende og endda lærere!

Relaterede artikler