1. Bistånd
  2. Verktyg på nätet
  3. Trött på förstörda bilder? Så här fixar du dem med denna Genius-lösning

Trött på förstörda bilder? Så här fixar du dem med denna Genius-lösning

• 5 minuter läsning  •  8 maj 2023

Befinner du dig någonsin genom din kamerarulle, bara för att stöta på foton förstörda av oönskade föremål, fläckar eller människor som försämrar den övergripande bilden? Det är en vanlig smärtpunkt bland fotografer och amatörfotografer.

Faktum är att studier visar att 78% av människor har tagit ett foto som de trodde skulle vara bra, bara för att upptäcka att det förstördes av ett oönskat föremål eller en person i bakgrunden. Och medan fotoredigeringsprogram har kommit långt de senaste åren kan många av dessa verktyg vara komplicerade och tidskrävande att använda.

Det är där Cleanup.pictures kommer in – en genial lösning för att fixa förstörda foton med bara några klick.

I det här blogginlägget tar vi en närmare titt på hur den här webbappen har revolutionerat fotoredigeringsvärlden och hur du kan använda den för att förbättra dina egna foton och skapa perfekta minnen. Låt oss börja!

Vad är Cleanup.pictures

Cleanup.pictures är en webbplats och app som tillåter användare att ta bort oönskade objekt, personer, text och defekter från bilder. Det är en gratis webbapp som kan nås genom att besöka webbplatsen, och den är också tillgänglig som en betald tjänst.

Cleanup.pictures används av fotografer för att ta bort tidsstämplar eller turister från semesterbilder och för att rengöra porträttfoton för att skapa de perfekta profilbilderna.

Appen används också för att ta bort sprickor på fotografier och för att förbättra bilder genom att ta bort olika objekt, inklusive människor, vattenstämplar och fläckar. Verktyget är lätt att använda och gör det möjligt för användare att uppnå imponerande resultat

AI-tekniken bakom Cleanup.pictures

Har du någonsin undrat, hur cleanup.pictures kan ta bort oönskade objekt och text från bilder, bara med ett enda klick på en knapp? Inpainting är AI-tekniken bakom cleanup.pictures, som används för att ta bort oönskade objekt från foton, inklusive människor.

Inpainting har funnits ett tag och gjordes ursprungligen med ett klonverktyg som inpaint. Men med tillkomsten av artificiell intelligens (AI) har inpainting tagit en helt ny nivå av precision och noggrannhet.

Denna AI-teknik bakom Cleanup.pictures gör det möjligt för appen att analysera bilden och förstå dess sammansättning och identifiera de oönskade elementen med hög grad av noggrannhet. Appen tillämpar sedan olika algoritmer för att intelligent ta bort de oönskade objekten, samtidigt som de omgivande pixlarna blandas på ett sätt som bibehåller bildens integritet och kvalitet.

Dessutom använder Cleanup.pictures djupinlärningsalgoritmer som lär sig av en stor samling bilder för att bättre känna igen och ta bort oönskade objekt från foton. Denna process gör det möjligt för appen att kontinuerligt förbättra sin prestanda och noggrannhet, vilket gör den till ett allt kraftfullare verktyg för retuschering och förbättring av bilder.

Varför Cleanup.pictures är det bästa alternativet för att fixa förstörda foton

Lätt att använda gränssnittet

Cleanup.pictures har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör processen att ta bort oönskade objekt och förbättra bilder sömlös och enkel. Användargränssnittet är utformat för att vara tillgängligt för både professionella och amatörfotoredigerare, vilket möjliggör ett enkelt och intuitivt arbetsflöde. Plattformens lättanvända gränssnitt säkerställer att användarna inte behöver omfattande teknisk expertis för att uppnå imponerande resultat, eftersom verktyget gör tunga lyft för dem.

Ta bort oönskade objekt

Med Cleanup.pictures är möjligheten att ta bort oönskade objekt från foton till hands. AI-tekniken bakom verktyget analyserar bilder och identifierar oönskade objekt, så att du enkelt kan ta bort dem. Den här funktionen är särskilt användbar för att ta bort turister eller oönskade personer från dina semesterfoton, ta bort tidsstämplar eller vattenstämplar och till och med för att städa upp porträttfoton.

Gratis att använda

Cleanup.pictures är tillgängligt gratis på webbversionen av plattformen, med betalda alternativ för mer avancerade funktioner. Den fria versionen tillåter användare att ta bort oönskade objekt, förbättra bilder och uppnå imponerande resultat utan behov av dyr programvara eller omfattande utbildning. Plattformens tillgänglighet innebär att användare kan redigera sina foton utan att oroa sig för kostnaden, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för både amatörer och professionella fotoredigerare.

Sparar tid med andra komplexa programvaror

Cleanup.pictures är en tidsbesparande lösning för fotoredigeringsbehov. Plattformens AI-teknik automatiserar processen att ta bort oönskade objekt och förbättra bilder, vilket eliminerar behovet av tidskrävande manuellt arbete. Plattformens enkelhet och effektivitet gör det till ett föredraget val för dem som vill spara tid och ändå uppnå resultat på professionell nivå. Med Cleanup.pictures kan fotoredigerare fokusera på andra kreativa aspekter av sitt arbete, snarare än att fastna i tråkiga redigeringsprocesser.

Förbättra bilder

Förutom att ta bort oönskade objekt förbättrar Cleanup.pictures också kvaliteten på bilderna. Plattformen kan ta bort fläckar, sprickor och andra brister, samt justera ljusstyrka, kontrast och mättnad av bilder. Den här funktionen är otroligt användbar för att skapa den perfekta profilbilden, städa upp gamla fotografier eller helt enkelt förbättra kvaliteten på vardagliga foton.

Andra viktiga funktioner i Cleanup.pictures

Cleanup.pictures API

Cleanup.pictures erbjuder ett API (Application Programming Interface) som gör det möjligt för utvecklare att integrera appens funktioner i sina egna applikationer. API: et ger tillgång till alla Cleanup.pictures verktyg och funktioner, inklusive borttagning av objekt, bildförbättring och bakgrundsborttagning.

Utvecklare kan använda API:et för att skapa anpassade arbetsflöden som automatiserar bildredigeringsuppgifter eller införlivar bildredigeringsfunktioner i sina egna appar. API:et är enkelt att använda, med tydlig dokumentation och exempelkod på webbplatsen Cleanup.pictures.

Borttagning av bakgrund

Cleanup.pictures erbjuder ett kraftfullt verktyg för borttagning av bakgrund som gör det möjligt för användare att ta bort bakgrunden från vilken bild som helst. Verktyget använder avancerade algoritmer för att upptäcka och separera förgrundsobjektet från bakgrunden, vilket gör det enkelt att byta ut eller ta bort bakgrunden.

Verktyget för borttagning av bakgrund är perfekt för produktfotografering, för att skapa grafik för sociala medier eller något annat program där du behöver isolera ett objekt från dess bakgrund. Verktyget är lätt att använda och ger högkvalitativa resultat, även för komplexa bilder med invecklade bakgrunder.

För att använda bakgrundsborttagningsverktyget, ladda bara upp din bild till appen Cleanup.pictures och välj verktyget ”Bakgrundsborttagning”. Appen separerar automatiskt förgrundsobjektet från bakgrunden, så att du kan ersätta eller ta bort bakgrunden efter önskemål.

Begränsning av användning av Cleanup.pictures

Så bra som Cleanup.pictures är, det finns fortfarande några nackdelar med att använda den. För det första, medan programvaran har många funktioner, är vissa av dem endast tillgängliga för användare som prenumererar på premiumversionen.

Det betyder att användare med gratisversionen kanske inte får samma kvalitetsnivå som de med den betalda versionen, vilket kan vara en besvikelse. Dessutom är programvarans mobilapp för närvarande endast tillgänglig för betalda prenumeranter, vilket gör den otillgänglig för gratisanvändare.

Slutligen erbjuder Cleanup.pictures inte användarna möjlighet att redigera videor, vilket kan vara en användbar funktion för vissa användare som arbetar med både bilder och videor.

Hur man använder Cleanup.pictures

• Gå till webbplatsen eller appen Cleanup.pictures och klicka på knappen ”Ladda upp” för att välja det foto du vill redigera.
  • När fotot har laddats upp väljer du alternativet ”Fortsätt med SD” eller ”Prova Pro”, beroende på typ av prenumerationsplan.
  • Välj storleken på penselverktyget för att markera objektet eller personen som du vill ta bort.
  • När du har markerat objektet eller personen kommer Cleanup.pictures AI-teknik att ta bort objektet och blanda det sömlöst med det omgivande området automatiskt.
  • När du är nöjd med redigeringen klickar du på knappen ”Ladda ner” för att spara ditt redigerade foto.

Cleanup.pictures Prissättning

Cleanup.pictures erbjuder både en gratis provperiod och betalda prenumerationer för användare som behöver bearbeta bilder av alla storlekar. Här är detaljerna i Cleanup.pictures prissättning:

Gratis provperiod

Cleanup.pictures erbjuder en gratis testversion som låter dig testa appens HD-kvalitet gratis. Denna testversion låter dig bearbeta en bild i taget, men den har ingen storlek eller tidsgräns. Den kostnadsfria provperioden är ett utmärkt alternativ för användare som vill testa appens funktioner innan de förbinder sig till en betald prenumeration.

Betald prenumeration

Efter den kostnadsfria provperioden kan du välja en betald prenumeration för att få tillgång till alla Cleanup.pictures funktioner. Prenumerationspriset är följande:

Månadsabonnemang: $ 5 per månad. Årsabonnemang: $ 36 per år (motsvarande $ 3 per månad). Båda prenumerationsalternativen ger obegränsad bildbehandling, utan storlek eller tidsgräns. Prenumerationen inkluderar också tillgång till alla Cleanup.pictures verktyg och funktioner, inklusive borttagning av objekt, bildförbättring och HD-kvalitet.

Betalningsalternativ

Cleanup.pictures accepterar betalningar via kreditkort, PayPal eller Stripe. Du kan avbryta din prenumeration när som helst, och Cleanup.pictures erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för nya prenumeranter.

Slutsats

Vi har diskuterat hur Cleanup.pictures är ett bra verktyg för att fixa förstörda foton. Det är en gratis webbapp som kan nås via deras webbplats och är också tillgänglig som en betald tjänst. Det gör det möjligt för användare att snabbt ta bort oönskade objekt, människor, text och defekter från bilder, vilket gör det perfekt för fotografer som vill ta bort tidsstämplar eller turister från semesterbilder.

Dessutom kan verktyget användas för att rengöra porträttfoton och för att förbättra bilder genom att ta bort olika objekt, inklusive människor, vattenstämplar och fläckar. Det är lätt att använda, så att användarna kan uppnå imponerande resultat med bara några klick.

Sammantaget är Cleanup.pictures ett utmärkt alternativ för alla som vill fixa förstörda foton snabbt och enkelt.