Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

  1. Bistånd
  2. Verktyg på nätet
  3. Glöm aldrig viktiga ögonblick: Tl;dv fångar åtgärder och beslut med AI-assistent

 

Glöm aldrig viktiga ögonblick: Tl;dv fångar åtgärder och beslut med AI-assistent

  • 4 minuter läsning  •  22 mars 2024

 

Du har varit på de där mötena där viktiga beslut försvinner snabbare än munkar i fikarummet. Tl;dv revolutionerar anteckningsskrivandet med en AI-assistent som omvandlar prat till handling.

Föreställ dig att du kan fånga alla viktiga detaljer utan att lyfta ett finger – den här bloggen visar hur du gör. Fortsätt läsa och säg hejdå till mötesamnesin!

Vad ärTl;dv och hur fungerar det?

Tl;dvis är en AI-driven mötesassistent som automatiskt spelar in och transkriberar möten och integreras med populära videokonferensplattformar som Zoom, Google Meet och Microsoft Teams.

Den ger sammanfattningar och viktiga ögonblick, organiserar arbetsflöden och uppgifter och integreras med appar som Notion, Trello och Slack för ökad produktivitet.

AI-driven mötesassistent

Föreställ dig en assistent som aldrig missar något under dina möten. Tl;dv:s AI-drivna mötesassistent fångar enkelt upp varje beslut och åtgärd med precision. Den spelar inte bara in – den lyssnar aktivt, transkriberar i realtid och identifierar de mest kritiska delarna av dina konversationer.

Med sin avancerade tal-till-text-funktion och naturliga språkbehandling förvandlar detta verktyg timmar av mötesljud till tillgängliga textsammanfattningar.

Detta AI-drivna underverk anpassar sig till olika behov av teamsamarbete och gör det lika enkelt att hämta information som att trycka på play på en höjdpunktsrulle – från att hitta viktiga ögonblick till att få fram användbara insikter för produktutveckling eller kundrelationer.

Funktioner i tl;dv

Här är några av de viktigaste egenskaperna hos Tl;dv;

Transkriberar möten på över 30 språk

För att fånga essensen i flerspråkiga möten transkriberar tl;dv diskussioner på över 30 språk, vilket säkerställer att alla deltagare kan delta fullt ut och förstå innehållet. Du kan kommunicera smidigt med teammedlemmar med olika språklig bakgrund, undanröja språkbarriärer och underlätta inkluderande samarbete.

Det AI-drivna verktyget kan transkribera möten på flera språk och gör det möjligt för globala team att utbyta idéer på ett effektivt sätt och se till att inga värdefulla insikter går förlorade på grund av språkskillnader.

Ger sammanfattningar och viktiga ögonblick

Tl;dv förenklar processen att fånga viktiga ögonblick genom att automatiskt tillhandahålla sammanfattade mötesinsikter. Med sin AI-drivna teknik omvandlar den långa diskussioner till kortfattade sammanfattningar och lyfter fram viktiga åtgärder och beslut från dina möten.

Denna funktion effektiviserar informationsutbytet och säkerställer att alla deltagare är överens om de viktigaste punkterna utan att behöva gå igenom timmar av inspelningar eller anteckningar.

Förutom att erbjuda automatiska sammanfattningar fångar tl;dv också viktiga nyckelord och fraser, vilket gör det enkelt för användare att hitta specifika ögonblick i en mötesinspelning. På så sätt underlättas snabb åtkomst till viktiga detaljer, vilket förbättrar samarbetet eftersom teammedlemmarna effektivt kan återkomma till viktiga diskussioner eller beslut när det behövs.

Organiserar arbetsflöden och uppgifter

Tl;dv effektiviserar arbetsflödet och uppgiftsorganisationen, vilket gör det lättare att hantera de åtgärder och beslut som uppstår under möten. Det underlättar sömlöst samarbete genom att tillhandahålla en centraliserad plattform för lärare att spåra uppgifter och fördela ansvarsområden inom en utbildningsmiljö.

Dessutom stöder det tvärfunktionellt samarbete inom utbildningsorganisationer, främjar kompetensutveckling, kunskapsdelning och ger värdefulla insikter om studenternas behov genom lagring av användarintervjuer.

Med Tl;dv:s intuitiva gränssnitt och omfattande funktioner som AI-assisterade mötestranskriptioner och beslutsspårningsfunktioner kan lärare effektivt hålla koll på sina arbetsflöden och samtidigt främja en mer sammanhållen teammiljö.

Integreras med populära appar som Notion, Trello och Slack

Införliva Tl;dv sömlöst i ditt arbetsflöde genom att integrera det med välkända appar som Notion, Trello och Slack. Funktionen förbättrar samarbetet och effektiviserar uppgiftshanteringen på olika plattformar, så att alla mötesanteckningar och åtgärder finns samlade på en åtkomlig plats.

Genom att utnyttja integrationsfunktionerna i dessa populära appar kan du effektivt synkronisera dina mötessammanfattningar och viktiga ögonblick med dina befintliga arbetsflödesprocesser. Den sömlösa anslutningen mellan Tl;dv och dessa plattformar ger en användarvänlig upplevelse samtidigt som den främjar förbättrad produktivitet, organisation och teamkommunikation.

Fördelar med att använda Tl;dv

Att använda tl;dv för dina möten kommer att leda till flera fördelar, här är några av dem;

Förbättrad produktivitet och organisation

Tl;dvs förbättrar produktiviteten och organisationen avsevärt genom att automatiskt transkribera och sammanfatta möten, vilket i slutändan sparar tid som vanligtvis läggs på manuellt antecknande. Med sina AI-drivna funktioner fångar verktyget upp åtgärder och beslut i olika roller, vilket förbättrar samarbetet och teamkommunikationen.

Genom att tillhandahålla korrekta mötesanteckningar och organisera arbetsflöden och uppgifter på ett smidigt sätt effektiviserar tl;dv hela processen och ser till att viktig information är lättillgänglig för ökad effektivitet.

Dessutom är det enkelt att integrera populära appar som Notion, Trello och Slack, så att användarna enkelt kan synkronisera mötesdata till sina befintliga organisationssystem i realtid.

Exakta och detaljerade mötesanteckningar

Tl;dv säkerställer korrekta och detaljerade mötesanteckningar genom sina AI-drivna transkriptions- och sammanfattningsfunktioner. Du kan lita på att verktyget fångar viktiga ögonblick, åtgärder och beslut, vilket ger en omfattande dokumentation av dina diskussioner i realtid.

Med stöd för över 30 språk och sömlös integration med populära appar som Notion och Trello, effektiviserar tl;dv processen att organisera arbetsflöden och uppgifter baserat på mötesinnehållet.

Fördelen med att ha så detaljerade mötesanteckningar är att det ökar produktiviteten genom att spara tid på manuellt antecknande samtidigt som det säkerställer att viktiga detaljer registreras korrekt.

Sparar tid och ansträngning vid anteckningar

Tl;dv förenklar anteckningsförfarandet genom att automatiskt transkribera möten och fånga upp åtgärder och beslut. Den AI-drivna assistenten effektiviserar arbetsflödet och ger korrekta mötesanteckningar utan behov av manuell inmatning.

Med sin förmåga att spela in och sammanfatta konversationer sparar den effektivt tid på transkribering och sammanställning av anteckningar.

Genom att använda Tl;dv kan du avsevärt minska det arbete som krävs för att dokumentera viktiga diskussioner och se till att viktiga ögonblick fångas med precision. De tidsbesparande fördelarna med detta verktyg gör att du kan fokusera mer på engagemang under möten snarare än att belastas med detaljerade anteckningsskyldigheter.

Förbättrat samarbete och teamkommunikation

Att förbättra samarbetet och teamkommunikationen är avgörande för alla organisationers framgång. Tl;dv:s AI-drivna mötesassistent gör det enklare att fånga viktiga ögonblick, åtgärder och beslut under möten, vilket säkerställer att alla teammedlemmar är på samma sida.

Genom att tillhandahålla korrekta och detaljerade mötesanteckningar i realtid förbättrar tl;dv samarbetet genom att göra det möjligt för teamen att hålla sig informerade och anpassa sig till resultaten av varje diskussion.

Med tl;dv:s förmåga att automatiskt transkribera möten på över 30 språk och integrera med populära appar som Notion, Trello och Slack blir det enklare för teamen att få tillgång till information på ett effektivt sätt över olika plattformar.

Prisplan för tl;dv App

Tl;dvoff erbjuder flexibla prisplaner som är skräddarsydda för att passa olika användares behov. Free-planen ger obegränsat med inspelningar och utskrifter, vilket gör den idealisk för små team och individer. För mer avancerade funktioner finns Pro-planen, som kostar 20 USD per användare och månad vid årlig fakturering, med helautomatiska AI-mötesanteckningar, obegränsad integration och mycket mer.

Företag som vill ha avancerade administrativa funktioner kan välja Enterprise-planen, som inkluderar privat AI, avancerad team- och datahantering samt en dedikerad Customer Success Manager.

Med alternativ för månads- eller årsabonnemang ser tl;dv till att teamen kan välja den plan som bäst passar deras krav och budget, vilket gör samarbete och produktivitet sömlöst.

Slutsats: Varför du bör välja tl;dv för dina möten

Välj tl;dv för dina möten för att enkelt fånga upp åtgärder och beslut med dess AI-assistent. Missa aldrig ett viktigt ögonblick under dina möten eftersom tl;dv spelar in och transkriberar sömlöst.

Upplev ökad produktivitet, korrekta mötesanteckningar och förbättrat samarbete genom att utnyttja funktionerna i tl;dv. Med sitt användarvänliga gränssnitt och sömlösa integrationer är tl;dv det perfekta valet för att effektivisera mötesarbetsflöden och öka teamkommunikationen.Förhöj din mötesupplevelse med tl;dv:s avancerade AI-drivna funktioner som säkerställer att du aldrig glömmer viktiga ögonblick från dina diskussioner.

Relaterade artiklar