Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Online værktøjer
  3. Glem aldrig vigtige øjeblikke: Tl;dv indfanger handlinger og beslutninger med AI-assistent

 

Glem aldrig vigtige øjeblikke: Tl;dv indfanger handlinger og beslutninger med AI-assistent

  • 4 minutters læsning  •  22 marts 2024

 

Du har været til de møder, hvor vigtige beslutninger forsvinder hurtigere end donuts i pauserummet. Tl;dv revolutionerer notatskrivning med en AI-assistent, der forvandler snak til handling.

Forestil dig at indfange alle vigtige detaljer uden at løfte en finger – denne blog viser dig hvordan. Læs videre, og sig farvel til møde-hukommelsestab!

Hvad erTl;dv, og hvordan virker det?

Tl;dvis er en AI-drevet mødeassistent, der automatisk optager og transskriberer møder og integrerer med populære videokonferenceplatforme som Zoom, Google Meet og Microsoft Teams.

Den giver resuméer og vigtige øjeblikke, organiserer arbejdsgange og opgaver og kan integreres med apps som Notion, Trello og Slack for at øge produktiviteten.

AI-drevet mødeassistent

Forestil dig en assistent, der aldrig går glip af noget under dine møder. Tl;dv’s AI-drevne mødeassistent indfanger ubesværet hver eneste beslutning og handling med præcision. Den optager ikke bare – den lytter aktivt, transskriberer i realtid og identificerer de mest kritiske dele af dine samtaler.

Med sine avancerede tale-til-tekst-funktioner og naturlige sprogbehandling forvandler dette værktøj timevis af mødelyd til tilgængelige tekstresuméer.

Dette AI-drevne vidunder tilpasser sig kravene til forskellige teamsamarbejdsbehov og gør informationssøgning lige så enkel som at trykke på play på et highlight-reel – fra at finde vigtige øjeblikke til at udtrække brugbare indsigter til produktudvikling eller kunderelationer.

Funktioner i tl;dv

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Tl;dv;

Transskriberer møder på mere end 30 sprog

tl;dv indfanger essensen af flersprogede møder og transskriberer diskussioner på over 30 sprog, hvilket sikrer, at alle deltagere kan engagere sig fuldt ud og forstå indholdet. Du kan problemfrit kommunikere med teammedlemmer med forskellige sproglige baggrunde, nedbryde sprogbarrierer og fremme inkluderende samarbejde.

Med evnen til at transskribere møder på flere sprog giver dette AI-drevne værktøj globale teams mulighed for at udveksle ideer effektivt og sikrer, at ingen værdifuld indsigt går tabt på grund af sprogforskelle.

Giver resuméer og vigtige øjeblikke

Tl;dv forenkler processen med at indfange vigtige øjeblikke ved automatisk at give opsummeret mødeindsigt. Med sin AI-drevne teknologi destillerer den lange diskussioner til kortfattede resuméer og fremhæver vigtige handlingspunkter og beslutninger fra dine møder.

Denne funktion strømliner informationsdeling og sikrer, at alle deltagere er enige om de mest kritiske punkter uden at skulle gennemgå timevis af optagelser eller noter.

Ud over at tilbyde automatiserede resuméer indfanger tl;dv også vigtige nøgleord og sætninger, hvilket gør det nemt for brugerne at finde bestemte øjeblikke i en mødeoptagelse. Det giver hurtig adgang til vigtige detaljer og forbedrer samarbejdet, da teammedlemmerne effektivt kan vende tilbage til vigtige diskussioner eller beslutninger, når det er nødvendigt.

Organiserer arbejdsgange og opgaver

Tl;dv strømliner arbejdsgangen og organiseringen af opgaver, så det bliver lettere at håndtere de handlingspunkter og beslutninger, der opstår under møder. Det letter problemfrit samarbejde ved at give undervisere en central platform til at spore opgaver og fordele ansvar inden for et uddannelsesmiljø.

Derudover understøtter det tværfagligt samarbejde i uddannelsesorganisationer, fremmer opkvalificering, videndeling og giver værdifuld indsigt i de studerendes behov gennem arkiver med brugerinterviews.

Med Tl;dv’s intuitive brugerflade og omfattende funktioner som AI-assisterede mødetranskriptioner og beslutningssporingsfunktioner kan undervisere effektivt holde styr på deres arbejdsgange, samtidig med at de fremmer et mere sammenhængende teammiljø.

Integrerer med populære apps som Notion, Trello og Slack

Tl;dv kan nemt integreres i dit workflow ved at integrere det med velkendte apps som Notion, Trello og Slack. Denne funktion forbedrer samarbejdet og strømliner opgavestyringen på tværs af forskellige platforme og sikrer, at alle dine mødenoter og handlingspunkter er centraliseret på ét tilgængeligt sted.

Ved at udnytte integrationsmulighederne med disse populære apps kan du effektivt synkronisere dine mødereferater og nøgleøjeblikke med dine eksisterende workflow-processer. Den sømløse forbindelse mellem Tl;dv og disse platforme giver en brugervenlig oplevelse og fremmer samtidig forbedret produktivitet, organisation og teamkommunikation.

Fordele ved at bruge Tl;dv

At bruge tl;dv til dine møder vil føre til flere fordele, her er nogle af dem;

Forbedret produktivitet og organisation

Tl;dvs forbedrer produktiviteten og organisationen betydeligt ved automatisk at transskribere og opsummere møder, hvilket i sidste ende sparer tid, der typisk bruges på manuel notetagning. Med sine AI-drevne funktioner indfanger værktøjet handlingspunkter og beslutninger på tværs af forskellige roller, hvilket forbedrer samarbejdet og teamkommunikationen.

Ved at levere nøjagtige mødenotater og organisere workflows og opgaver problemfrit strømliner tl;dv hele processen og sikrer, at vigtig information er let tilgængelig for øget effektivitet.

Desuden er det nemt at integrere populære apps som Notion, Trello og Slack, så brugerne ubesværet kan synkronisere mødedata med deres eksisterende organisationssystemer i realtid.

Nøjagtige og detaljerede mødereferater

Tl;dv sikrer nøjagtige og detaljerede mødenotater gennem sine AI-drevne transskriptions- og opsummeringsfunktioner. Du kan stole på, at værktøjet fanger vigtige øjeblikke, handlinger og beslutninger og giver en omfattende oversigt over dine diskussioner i realtid.

Med understøttelse af over 30 sprog og problemfri integration med populære apps som Notion og Trello strømliner tl;dv processen med at organisere workflows og opgaver baseret på mødeindholdet.

Fordelen ved at have så detaljerede mødenotater er, at det øger produktiviteten ved at spare tid på manuel notetagning og samtidig sikre, at vigtige detaljer registreres nøjagtigt.

Sparer tid og kræfter på at tage noter

Tl;dv forenkler notatprocessen ved automatisk at transskribere møder og indfange handlingspunkter og beslutninger. Denne AI-drevne assistent strømliner organiseringen af arbejdsgange og leverer nøjagtige mødenotater uden behov for manuel indtastning.

Med sin evne til at optage og opsummere samtaler sparer den effektivt tid på transskribering og noteudarbejdelse.

Ved at bruge Tl;dv kan du reducere den indsats, der kræves for at dokumentere vigtige diskussioner, betydeligt og sikre, at vigtige øjeblikke indfanges med præcision. De tidsbesparende fordele ved dette værktøj giver dig mulighed for at fokusere mere på engagement under møderne i stedet for at være belastet af detaljerede notatopgaver.

Forbedret samarbejde og teamkommunikation

Forbedring af samarbejde og teamkommunikation er afgørende for enhver organisations succes. Tl;dv’s AI-drevne mødeassistent gør det lettere at indfange vigtige øjeblikke, handlingspunkter og beslutninger under møder og sikrer, at alle teammedlemmer er på samme side.

Ved at levere nøjagtige og detaljerede mødenotater i realtid forbedrer tl;dv samarbejdet ved at gøre det muligt for teams at holde sig informeret og på linje med resultaterne af hver diskussion.

Med tl;dv’s evne til automatisk at transskribere møder på over 30 sprog og integrere med populære apps som Notion, Trello og Slack, bliver det nemmere for teams at få adgang til information effektivt på tværs af forskellige platforme.

Prisplan for tl;dv App

Tl;dvoffer fleksible prisplaner, der er skræddersyet til forskellige brugeres behov. Den gratis plan giver ubegrænsede optagelser og udskrifter, hvilket gør den ideel til små teams og enkeltpersoner. For mere avancerede funktioner tilbyder Pro-planen, der koster 20 USD pr. optagebruger pr. måned ved årlig fakturering, fuldautomatiske AI-mødenoter, ubegrænsede integrationer og meget mere.

Virksomheder, der ønsker avancerede administrative funktioner, kan vælge Enterprise-planen, som omfatter privat hosted AI, avanceret team- og datastyring og en dedikeret Customer Success Manager.

Med mulighed for månedlige eller årlige abonnementer sikrer tl;dv, at teams kan vælge den plan, der passer bedst til deres krav og budget, hvilket gør samarbejde og produktivitet problemfrit.

Konklusion: Derfor skal du vælge tl;dv til dine møder

Vælg tl;dv til dine møder for ubesværet at indfange handlingspunkter og beslutninger med dens AI-assistent. Gå aldrig glip af et vigtigt øjeblik under dine møder, da tl;dv optager og transskriberer problemfrit.

Oplev forbedret produktivitet, nøjagtige mødenotater og forbedret samarbejde ved at udnytte funktionerne i tl;dv. Med sin brugervenlige grænseflade og sømløse integrationer er tl;dv det ideelle valg til at strømline mødeworkflows og øge teamkommunikationen. tl;dv løfter din mødeoplevelse med avancerede AI-drevne funktioner, der sikrer, at du aldrig glemmer vigtige øjeblikke fra dine diskussioner.

Relaterede artikler