Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Online værktøjer
  3. AI-drevet uddannelsesplatform: Learnt.ai – Generer lektionsplaner, aktiviteter og meget mere

 

AI-drevet uddannelsesplatform: Learnt.ai – Generer lektionsplaner, aktiviteter og meget mere

  • 5 minutters læsning  •  22 marts 2024

 

Som lærer kan det være udmattende at finde tid til at lave engagerende lektionsplaner. Learnt.ai er her for at revolutionere den måde, du forbereder dit undervisningsmateriale på. Denne AI-drevne platform lover at strømline dit workflow ved hurtigt at generere skræddersyet lektionsindhold og aktiviteter.

Dyk ned og opdag, hvordan undervisning lige er blevet smartere!

Sådan lærte du. ai Works

Learnt.ai leverer interaktive e-læringsopgaver, AI-genererede lektionsplaner, skræddersyede icebreakers og aktiviteter samt træningsindhold, der engagerer eleverne og sparer tid for underviserne.

Med sin brugervenlige grænseflade og AI-drevne funktioner fremmer Learnt.ai kritisk tænkning og kan tilpasses til alle klassetrin.

Interaktive e-læringsopgaver

Forestil dig, at dine elever dykker ned i interaktive e-læringsopgaver, der ikke bare fanger deres opmærksomhed, men også får komplekse koncepter til at sidde fast. Learnt.ai giver dig mulighed for at skabe disse fordybende læringsoplevelser med et klik på en knap.

Du skriver, hvad du skal undervise i, og voila! Platformen skaber aktiviteter, der er skræddersyet til at engagere dine elever aktivt. Uanset om det er at løse gåder, deltage i quizzer eller simuleringer, er disse AI-assisterede opgaver designet til at holde de studerende på kanten af deres sæder, mens de lærer.

Udnyt denne banebrydende teknologi til at differentiere undervisningen og imødekomme hver elevs unikke behov. Med personaliserede opgaver genereret af kunstig intelligens kan alle elever i dit klasseværelse tackle udfordringer, der passer lige til dem.

Se, hvordan de udvikler kritisk tænkning gennem problemløsningsscenarier skabt af Learnt.ai’s smarte algoritmer. Ikke to lektioner vil være ens; variation gør tingene interessante og imødekommer forskellige læringsstile – alt sammen uden at tilføje timevis af forberedelsestid til dit travle skema.

AI-genererede lektionsplaner

Lås op for en verden af muligheder med AI-genererede lektionsplaner fra Learnt.ai. Disse dynamiske, skræddersyede planer tager det tunge arbejde ud af din forberedelsesproces. Indtast din prompt, vælg dit værktøj, og se, hvordan platformen serverer undervisningsmateriale, der er klar til brug, og som passer lige til dine behov i klasseværelset.

Hver plan er rig på aktiviteter, der er designet til at engagere eleverne, hvilket gør det lettere end nogensinde at levere lektioner, der vækker genklang og holder.

Udnyt kraften i Learnt.ai til at skabe evalueringsspørgsmål, der udfordrer unge hjerner eller isbrydere, der varmer ethvert rum op. Dette gennembrud inden for lektionsplanlægningsteknologi strømliner ikke kun din arbejdsgang, men tilfører også en frisk dosis innovation til hver undervisningsdag.

Tag imod denne kunstig intelligens-drevne fordel, og giv dig selv mere tid til at fokusere på det, du gør bedst – at inspirere eleverne.

Skræddersyede isbrydere og aktiviteter

Learnt.ai ændrer spillet fuldstændigt, når det kommer til at starte din undervisning med et brag. Forestil dig dette: Du går ind i klasseværelset, klar til at dykke ned i dagens lektion, og i stedet for den sædvanlige rutine har du disse utrolige, skræddersyede isbrydere, der venter på dig.

Det er ikke bare en hvilken som helst icebreaker; de er designet specifikt til din gruppe og sikrer, at alle er engagerede og opstemte lige fra starten.

Disse aktiviteter handler ikke kun om at bryde isen, men også om at nedbryde barrierer mellem eleverne, øge energiniveauet med det samme og sætte gang i kritisk tænkning lige fra starten. Og det bedste af det hele? De passer problemfrit ind i ethvert emne, du underviser i, afspejler dine elevers forskellige kulturelle baggrunde og får alle til at føle sig inkluderet og værdsat.

Med Learnt.ai har det aldrig været nemmere eller mere effektivt at starte din undervisning på en god måde.

Træningsindhold

Skab virkningsfuldt, AI-genereret træningsindhold med Learnt.ai for at forbedre dine undervisningsstrategier. Platformens kunstige intelligens genererer hurtigt tilpassede lektionsplaner og engagerende aktiviteter, der er skræddersyet til at opfylde behovene på alle klassetrin.

Undervisere kan få adgang til en bred vifte af undervisningsmaterialer på få sekunder, herunder interaktive e-læringsopgaver og gruppeaktiviteter, der er designet til at holde eleverne engagerede og motiverede gennem hele læringsprocessen.

Learnt.ai strømliner skabelsen af træningsindhold ved at automatisere udviklingen af læringsmål, evalueringsspørgsmål og andre uddannelsesmæssige ressourcer. Denne tilgang sparer ikke kun tid for underviserne, men giver dem også værdifulde værktøjer til at levere effektive lektioner, der fremmer kritisk tænkning og personalisering.

Fordele ved at bruge Learnt. ai

Learnt.ai sparer tid for undervisere ved at generere tilpassede lektionsplaner og træningsindhold. Det engagerer eleverne med interaktive aktiviteter, fremmer kritisk tænkning og kan skræddersys til alle klassetrin.

  1. Sparer tid for undervisere

Learnt.ai sparer undervisere for værdifuld tid ved at automatisere oprettelsen af lektionsplaner, læringsmål og evalueringsspørgsmål af høj kvalitet. Med et klik på en knap genererer kunstig intelligens indhold som lektier og icebreakers på få sekunder.

Uddannelsesfolk kan nu strømline deres arbejdsgange med AI-genererede ressourcer, der er klar til at blive brugt i uddannelsesprojekter. Denne effektive tilgang gør det muligt for undervisere at fokusere mere på at undervise og engagere sig med eleverne i stedet for at bruge utallige timer på manuel lektionsplanlægning.

  1. Engagerer eleverne med interaktivt indhold

Learnt.ai engagerer studerende med fængslende interaktivt indhold genereret af kunstig intelligens. Platformen bruger AI til at lave skræddersyede lektionsplaner, engagerende aktiviteter og tankevækkende opgaver, der passer til forskellige læringsstile og klassetrin.

Ved at levere interaktive e-læringsoplevelser øger Learnt.ai elevernes engagement, fremmer kritisk tænkning og hjælper undervisere med at levere dynamisk og personligt tilpasset uddannelsesindhold.

Undervisere kan udnytte Learnt.ai’s AI-genererede ressourcer til at skabe et stimulerende læringsmiljø, hvor eleverne deltager aktivt i deres uddannelse. Platformen strømliner processen med at udvikle interaktive undervisningsmaterialer og sparer tid for lærerne, samtidig med at den skaber en berigende og fordybende læringsoplevelse for eleverne.

  1. Fremmer kritisk tænkning

Learnt.ai opmuntrer eleverne til at tænke kritisk og giver dem interaktive opgaver, der får dem til at analysere, evaluere og løse problemer. Disse aktiviteter udfordrer eleverne til at anvende deres viden og ræsonnementer, hvilket fremmer en dybere forståelse af emnet.

Ved at engagere sig i tankevækkende indhold, der er skræddersyet af AI, fordyber eleverne sig i et miljø, der stimulerer deres kognitive evner.

Learnt.ai’s skræddersyede icebreakers og aktiviteter vækker nysgerrighed og opmuntrer eleverne til at se på emner fra forskellige perspektiver. Det skaber et miljø, hvor man er fordomsfri og udforskende, og det fremmer udviklingen af analytisk tænkning, som er afgørende for at få succes med både akademiske opgaver og udfordringer i den virkelige verden.

  1. Kan tilpasses til alle klassetrin

Learnt.ai tilbyder tilpasseligt indhold, der passer til alle klassetrin, hvilket sikrer, at undervisere nemt kan få adgang til og bruge AI-genererede ressourcer, der er skræddersyet til deres specifikke undervisningsbehov.

Platformens tilpasningsevne gør den til et værdifuldt værktøj for forskellige uddannelsesmiljøer, der giver mulighed for problemfri integration i forskellige læseplaner, samtidig med at de unikke krav på hvert klassetrin imødekommes.

Ved at levere personaliseret indhold på tværs af forskellige klassetrin hjælper Learnt.ai undervisere med at levere effektiv og målrettet undervisning, der opfylder elevernes læringsmål.

Sådan kommer du i gang med Learnt.ai

Følg disse enkle trin for at komme i gang med Learnt.ai og udnytte kraften i AI til uddannelsesformål:

Trin 1: Vælg et værktøj

Begynd med at vælge det værktøj, der passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker at skrive lektionsplaner, lave lektier, generere icebreakers, lave evalueringsspørgsmål eller andet undervisningsindhold, tilbyder Learnt.ai en række værktøjer, der kan hjælpe dig med dine opgaver.

Trin 2: Indtast din prompt

Når du har valgt det ønskede værktøj, skal du give en prompt, der tydeligt skitserer, hvad du leder efter. Hold det enkelt og ligetil; AI-værktøjet er afhængigt af din prompt for at forstå konteksten og generere relevant indhold. Lad være med at tænke for meget over det – bare udtryk dine krav tydeligt.

Trin 3: Klik på Generer

Når du har indtastet din prompt, skal du blot klikke på knappen “Generate” og lade AI’en udføre sin magi. På bare et par sekunder har du AI-genereret indhold klar til brug. Så nemt er det! Kopier og indsæt det genererede indhold i dine lektionsplaner, præsentationer eller andre uddannelsesprojekter, du arbejder på.

Overkommelige prisplaner skræddersyet til uddannelsesfolk

Learnt.aio tilbyder praktiske prisplaner, der passer til alle uddannelsesprofessionelles behov. Deres prismuligheder omfatter en gratis plan med adgang til 10 populære værktøjer, en Essentials-plan til 7 USD pr. måned, der giver adgang til over 50 AI-værktøjer sammen med kundesupport, og en Professional-plan til 79 USD pr. måned, der er designet til undervisere, freelancere og virksomheder, med et team på 20 AI-hjælpere, adgang til 50+ AI-værktøjer, adgang til Development Sandbox og dedikeret kundesupport. Med gennemsigtige priser og ingen krav om kreditkort for Free Plan har det aldrig været nemmere at komme i gang med at skabe AI-drevet undervisningsindhold.

Konklusion

Revolutioner din lektionsplanlægning med Learnt.ai’s AI-drevne platform. Lås op for kraften i kunstig intelligens for ubesværet at generere tilpassede lektionsplaner og engagerende aktiviteter. Sig farvel til timer brugt på at skabe ressourcer – Learnt.ai strømliner processen, sparer dig tid og fremmer kritisk tænkning for hvert klassetrin. Omfavn innovativ uddannelsesteknologi, og oplev effekten af personlig, effektiv undervisningspraksis med Learnt.ai ved din side.

Relaterede artikler