Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

  1. Bistånd
  2. Verktyg på nätet
  3. AI-driven plattform för utbildning: Learnt.ai – Generera lektionsplaner, aktiviteter och mer

 

AI-driven plattform för utbildning: Learnt.ai – Generera lektionsplaner, aktiviteter och mer

  • 5 minuter läsning  •  22 mars 2024

 

Som lärare kan det vara svårt att hitta tid för att skapa engagerande lektionsplaner. Learnt.ai är här för att revolutionera hur du förbereder ditt utbildningsmaterial. Denna AI-drivna plattform lovar att effektivisera ditt arbetsflöde genom att snabbt generera skräddarsytt lektionsinnehåll och aktiviteter.

Dyk ner och upptäck hur undervisningen precis har blivit smartare!

Hur man lär sig. ai Works

Learnt.ai tillhandahåller interaktiva e-learninguppgifter, AI-genererade lektionsplaner, anpassade isbrytare och aktiviteter samt utbildningsinnehåll för att engagera elever och spara tid för lärare.

Med sitt användarvänliga gränssnitt och AI-drivna funktioner främjar Learnt.ai kritiskt tänkande och kan anpassas för alla årskurser.

Interaktiva uppgifter för e-lärande

Föreställ dig att dina studenter dyker ner i interaktiva E-learning-uppgifter som inte bara fångar deras uppmärksamhet utan också gör att komplexa koncept fastnar. Learnt.ai ger dig möjlighet att skapa dessa uppslukande inlärningsupplevelser med ett klick på en knapp.

Du skriver in vad du ska lära ut och vips! Plattformen skapar aktiviteter som är skräddarsydda för att engagera dina deltagare aktivt. Oavsett om det handlar om att lösa pussel, delta i frågesporter eller simuleringar är dessa AI-assisterade uppgifter utformade för att hålla eleverna på helspänn medan de lär sig.

Utnyttja denna banbrytande teknik för att differentiera undervisningen och tillgodose varje elevs unika behov. Med personliga uppgifter som genereras av artificiell intelligens kan alla elever i ditt klassrum ta sig an utmaningar som är anpassade just för dem.

Se hur de utvecklar sitt kritiska tänkande genom problemlösningsscenarier som skapats av Learnt.ais smarta algoritmer. Ingen lektion är den andra lik; variation gör saker intressanta och tillgodoser olika inlärningsstilar – allt utan att lägga timmar av förberedelsetid på ditt fullspäckade schema.

AI-genererade lektionsplaner

Öppna upp för en värld av möjligheter med AI-genererade lektionsplaner från Learnt.ai. Dessa dynamiska, skräddarsydda planer tar bort det tunga arbetet från din förberedelseprocess. Ange din uppmaning, välj ditt verktyg och se hur plattformen serverar färdigt utbildningsinnehåll som är precis rätt för dina klassrumsbehov.

Varje plan är rik på aktiviteter som är utformade för att engagera eleverna, vilket gör det enklare än någonsin att ge lektioner som ger genklang och fastnar.

Utnyttja kraften i Learnt.ai för att skapa utvärderingsfrågor som utmanar unga hjärnor eller isbrytare som värmer upp vilket rum som helst. Detta genombrott inom lektionsplaneringsteknik effektiviserar inte bara ditt arbetsflöde utan tillför också en ny dos av innovation till varje undervisningsdag.

Ta vara på denna AI-drivna fördel och ge dig själv mer tid att fokusera på det du gör bäst – att inspirera studenterna.

Anpassade isbrytare och aktiviteter

Learnt.ai förändrar helt spelplanen när det gäller att starta dina lektioner med en smäll. Tänk dig följande: du går in i klassrummet, redo att dyka in i dagens lektion, och istället för den vanliga rutinen har du dessa otroliga, skräddarsydda isbrytare som väntar på dig.

De är inte vilka isbrytare som helst – de är utformade specifikt för din grupp och ser till att alla är engagerade och peppade redan från början.

De här aktiviteterna handlar inte bara om att bryta isen, utan också om att bryta ner barriärer mellan eleverna, öka energinivåerna direkt och väcka kritiskt tänkande redan från början. Och det bästa av allt? De passar sömlöst in i alla ämnen du undervisar i, speglar dina elevers olika kulturella bakgrunder och får alla att känna sig inkluderade och värderade.

Med Learnt.ai har det aldrig varit enklare eller mer effektivt att inleda dina lektioner på ett bra sätt.

Innehåll i utbildningen

Skapa effektfullt, AI-genererat utbildningsinnehåll med Learnt.ai för att förbättra dina undervisningsstrategier. Plattformens artificiella intelligens genererar snabbt anpassade lektionsplaner och engagerande aktiviteter, skräddarsydda för att möta behoven i varje årskurs.

Utbildningsanordnare får tillgång till ett brett utbud av utbildningsmaterial på några sekunder, inklusive interaktiva e-learninguppgifter och gruppaktiviteter som är utformade för att hålla eleverna engagerade och motiverade under hela inlärningsprocessen.

Learnt.ai effektiviserar skapandet av utbildningsinnehåll genom att automatisera utvecklingen av inlärningsmål, utvärderingsfrågor och andra utbildningsresurser. Detta tillvägagångssätt sparar inte bara tid för lärare utan ger dem också värdefulla verktyg för att leverera effektiva lektioner som främjar kritiskt tänkande och individanpassning.

Fördelar med att använda Learnt. ai

Learnt.ai sparar tid för lärare genom att generera anpassade lektionsplaner och utbildningsinnehåll. Det engagerar eleverna med interaktiva aktiviteter, främjar kritiskt tänkande och kan skräddarsys för alla årskurser.

  1. Sparar tid för lärare

Learnt.ai sparar värdefull tid för lärare genom att automatisera skapandet av högkvalitativa lektionsplaner, inlärningsmål och utvärderingsfrågor. Med ett klick på en knapp genererar artificiell intelligens innehåll som läxor och isbrytare på bara några sekunder.

Utbildningsanställda kan nu effektivisera sina arbetsflöden med AI-genererade resurser som är redo att användas i utbildningsprojekt. Detta effektiva tillvägagångssätt gör att lärare kan fokusera mer på att undervisa och engagera sig med eleverna snarare än att spendera otaliga timmar på manuell lektionsplanering.

  1. Engagerar studenterna med interaktivt innehåll

Learnt.ai engagerar studenter med fängslande interaktivt innehåll som genereras av artificiell intelligens. Plattformen använder AI för att skapa anpassade lektionsplaner, engagerande aktiviteter och tankeväckande uppgifter som tillgodoser olika inlärningsstilar och betygsnivåer.

Genom att tillhandahålla interaktiva e-learningupplevelser ökar Learnt.ai elevernas engagemang, främjar kritiskt tänkande och hjälper lärare att leverera dynamiskt och personligt anpassat utbildningsinnehåll.

Lärare kan utnyttja Learnt.ais AI-genererade resurser för att skapa en stimulerande inlärningsmiljö där eleverna aktivt deltar i sin utbildning. Plattformen effektiviserar processen för att utveckla interaktivt utbildningsmaterial, vilket sparar tid för lärarna samtidigt som eleverna får en berikande och fördjupad inlärningsupplevelse.

  1. Främjar kritiskt tänkande

Learnt.ai uppmuntrar eleverna att tänka kritiskt och ger dem interaktiva uppgifter som får dem att analysera, utvärdera och lösa problem. Dessa aktiviteter utmanar studenterna att tillämpa sina kunskaper och resonemang, vilket främjar en djupare förståelse av ämnet.

Genom att ta del av tankeväckande innehåll som skräddarsytts av AI får eleverna vistas i en miljö som stimulerar deras kognitiva förmågor.

Learnt.ais skräddarsydda isbrytare och aktiviteter väcker nyfikenhet och uppmuntrar eleverna att närma sig ämnen från olika perspektiv. Detta skapar en miljö som präglas av öppenhet och utforskande, och som främjar utvecklingen av analytiskt tänkande som är avgörande för framgång i både akademiska studier och verkliga utmaningar.

  1. Anpassningsbar för varje årskurs

Learnt.ai erbjuder anpassningsbart innehåll som passar alla betygsnivåer, vilket säkerställer att lärare enkelt kan få tillgång till och använda AI-genererade resurser som är skräddarsydda för deras specifika undervisningsbehov.

Plattformens anpassningsförmåga gör den till ett värdefullt verktyg för olika utbildningsmiljöer, vilket möjliggör sömlös integration i olika läroplaner samtidigt som de unika kraven för varje klassnivå tillgodoses.

Genom att tillhandahålla personligt anpassat innehåll för olika årskurser hjälper Learnt.ai lärare att leverera effektiv och riktad undervisning som uppfyller elevernas inlärningsmål.

Hur man kommer igång med Learnt.ai

Följ dessa enkla steg för att komma igång med Learnt.ai och utnyttja kraften i AI för utbildningsändamål:

Steg 1: Välj ett verktyg

Börja med att välja det verktyg som bäst passar dina behov. Oavsett om du vill skriva lektionsplaner, sätta upp läxor, skapa isbrytare, skapa utvärderingsfrågor eller något annat utbildningsinnehåll, erbjuder Learnt.ai en mängd olika verktyg som hjälper dig i dina uppgifter.

Steg 2: Ange din uppmaning

När du har valt önskat verktyg, ge en uppmaning som tydligt beskriver vad du letar efter. Håll det enkelt och okomplicerat; AI-verktyget förlitar sig på att du förstår sammanhanget och genererar relevant innehåll. Tänk inte för mycket på det – uttryck bara tydligt dina krav.

Steg 3: Klicka på Generera

När du har skrivit in din fråga klickar du bara på knappen ”Generera” och låter AI:n göra sitt jobb. På bara några sekunder har du AI-genererat innehåll som du kan använda. Så enkelt är det! Kopiera och klistra in det genererade innehållet i dina lektionsplaner, presentationer eller andra utbildningsprojekt som du arbetar med.

Prisvärda prisplaner skräddarsydda för yrkesverksamma inom utbildningssektorn

Learnt.aioffrerar praktiska prissättningsplaner som passar behoven hos alla utbildningsanställda. Deras prisalternativ inkluderar en gratisplan med tillgång till 10 populära verktyg, en Essentials-plan på 7 USD/månad som ger tillgång till över 50 AI-verktyg tillsammans med kundsupport, och en Professional-plan på 79 USD/månad avsedd för utbildare, frilansare och företag, med ett team på 20 AI-hjälpare, tillgång till 50+ AI-verktyg, Development Sandbox-åtkomst och dedikerad kundsupport. Med transparent prissättning och inget kreditkort krävs för gratisplanen har det aldrig varit enklare att komma igång med AI-drivet skapande av utbildningsinnehåll.

Slutsats

Revolutionera din lektionsplanering med Learnt.ai:s AI-drivna plattform. Lås upp kraften i artificiell intelligens för att enkelt generera anpassade lektionsplaner och engagerande aktiviteter. Säg adjö till timmar som spenderas på att skapa resurser – Learnt.ai effektiviserar processen, sparar tid samtidigt som du främjar kritiskt tänkande för varje klassnivå. Ta del av innovativ utbildningsteknik och upplev effekterna av personliga och effektiva undervisningsmetoder med Learnt.ai vid din sida.

Relaterade artiklar