1. Hjælp
  2. Online værktøjer
  3. Træt af ødelagte billeder? Sådan løser du dem med denne geniale løsning

Træt af ødelagte billeder? Sådan løser du dem med denne geniale løsning

• 5 minutters læsning  •  8 maj 2023

Finder du nogensinde dig selv at rulle gennem din kamerarulle, kun for at støde på billeder, der er ødelagt af uønskede objekter, pletter eller mennesker, der forringer det samlede billede? Det er et almindeligt smertepunkt blandt både fotografer og amatørfotografer.

Faktisk viser undersøgelser, at 78% af mennesker har taget et billede, de troede ville være fantastisk, kun for at finde ud af, at det blev ødelagt af et uønsket objekt eller en person i baggrunden. Og mens fotoredigeringssoftware er kommet langt i de senere år, kan mange af disse værktøjer være komplicerede og tidskrævende at bruge.

Det er her Cleanup.pictures kommer ind – en genial løsning til fastsættelse af ødelagte fotos med blot et par klik.

I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvordan denne webapp har revolutioneret fotoredigeringsverdenen, og hvordan du kan bruge den til at forbedre dine egne fotos og skabe billedperfekte minder. Lad os komme igang!

Hvad er Cleanup.pictures

Cleanup.pictures er et websted og en app, der giver brugerne mulighed for at fjerne uønskede objekter, mennesker, tekst og defekter fra billeder. Det er en gratis webapp, der kan tilgås ved at besøge hjemmesiden, og den er også tilgængelig som en betalt tjeneste.

Cleanup.pictures bruges af fotografer til at fjerne tidsstempler eller turister fra feriebilleder og til at rense portrætbilleder for at skabe de perfekte profilbilleder.

Appen bruges også til at fjerne revner på fotografier og til at forbedre billeder ved at fjerne forskellige objekter, herunder mennesker, vandmærker og pletter. Værktøjet er let at bruge og giver brugerne mulighed for at opnå imponerende resultater

AI-teknologien bag Cleanup.pictures

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan cleanup.pictures er i stand til at fjerne uønskede objekter og tekst fra billeder, bare med et enkelt klik på en knap? Inpainting er AI-teknologien bag cleanup.pictures, som bruges til at fjerne uønskede objekter fra fotos, herunder mennesker.

Inpainting har eksisteret i et stykke tid og blev oprindeligt udført ved hjælp af et klonværktøj som inpaint. Men med fremkomsten af kunstig intelligens (AI) har inpainting fået et helt nyt niveau af præcision og nøjagtighed.

Denne AI-teknologi bag Cleanup.pictures gør det muligt for appen at analysere billedet og forstå dets sammensætning og identificere de uønskede elementer med en høj grad af nøjagtighed. Appen anvender derefter forskellige algoritmer til intelligent at fjerne de uønskede objekter, samtidig med at de sikres, at de omgivende pixels blandes på en måde, der opretholder billedets integritet og kvalitet.

Desuden anvender Cleanup.pictures deep learning-algoritmer, der lærer af en enorm samling af billeder for bedre at genkende og fjerne uønskede objekter fra fotos. Denne proces gør det muligt for appen løbende at forbedre sin ydeevne og nøjagtighed, hvilket gør den til et stadig mere kraftfuldt værktøj til retouchering og forbedring af billeder.

Hvorfor Cleanup.pictures er den bedste mulighed for at rette ødelagte fotos

Let at bruge interface

Cleanup.pictures kan prale af en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der gør processen med at fjerne uønskede objekter og forbedre billeder problemfri og ligetil. Brugergrænsefladen er designet til at være tilgængelig for både professionelle og amatørfotoredigerere, hvilket giver mulighed for en nem og intuitiv arbejdsgang. Platformens brugervenlige interface sikrer, at brugerne ikke kræver omfattende teknisk ekspertise for at opnå imponerende resultater, da værktøjet gør det tunge løft for dem.

Fjernelse af uønskede objekter

Med Cleanup.pictures er muligheden for at fjerne uønskede objekter fra fotos lige ved hånden. AI-teknologien bag værktøjet analyserer billeder og identificerer uønskede objekter, så du nemt kan fjerne dem. Denne funktion er især nyttig til at fjerne turister eller uønskede personer fra dine feriebilleder, fjerne tidsstempler eller vandmærker og endda til at rydde op i portrætfotos.

Gratis at bruge

Cleanup.pictures er tilgængelig gratis på webversionen af platformen med betalte muligheder for mere avancerede funktioner. Den gratis version giver brugerne mulighed for at fjerne uønskede objekter, forbedre billeder og opnå imponerende resultater uden behov for dyr software eller omfattende træning. Platformens tilgængelighed betyder, at brugerne kan redigere deres fotos uden at bekymre sig om omkostningerne, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for både amatører og professionelle billedredaktører.

Sparer tid ved hjælp af anden kompleks software

Cleanup.pictures er en tidsbesparende løsning til fotoredigeringsbehov. Platformens AI-teknologi automatiserer processen med at fjerne uønskede objekter og forbedre billeder, hvilket eliminerer behovet for tidskrævende manuelt arbejde. Platformens enkelhed og effektivitet gør den til et foretrukket valg for dem, der ønsker at spare tid og stadig opnå resultater på professionelt niveau. Med Cleanup.pictures kan billedredaktører fokusere på andre kreative aspekter af deres arbejde i stedet for at sidde fast i kedelige redigeringsprocesser.

Forbedring af billeder

Ud over at fjerne uønskede objekter forbedrer Cleanup.pictures også kvaliteten af billeder. Platformen kan fjerne pletter, revner og andre ufuldkommenheder samt justere billedernes lysstyrke, kontrast og mætning. Denne funktion er utrolig nyttig til at skabe det perfekte profilbillede, rydde op i gamle fotografier eller blot forbedre kvaliteten af hverdagsbilleder.

Andre vigtige funktioner i Cleanup.pictures

API til oprydning.billeder

Cleanup.pictures tilbyder en API (Application Programming Interface), der giver udviklere mulighed for at integrere appens funktioner i deres egne applikationer. API’en giver adgang til alle Cleanup.pictures’ værktøjer og funktioner, herunder fjernelse af objekter, billedforbedring og fjernelse af baggrund.

Udviklere kan bruge API’en til at oprette brugerdefinerede arbejdsgange, der automatiserer billedredigeringsopgaver eller inkorporerer billedredigeringsfunktionalitet i deres egne apps. API’en er nem at bruge med klar dokumentation og eksempelkode på webstedet Cleanup.pictures.

Fjernelse af baggrund

Cleanup.pictures tilbyder et kraftfuldt værktøj til fjernelse af baggrund, der giver brugerne mulighed for at fjerne baggrunden fra ethvert billede. Værktøjet bruger avancerede algoritmer til at registrere og adskille forgrundsobjektet fra baggrunden, hvilket gør det nemt at erstatte eller fjerne baggrunden.

Værktøjet til fjernelse af baggrund er perfekt til produktfotografering, oprettelse af grafik på sociale medier eller ethvert andet program, hvor du har brug for at isolere et objekt fra dets baggrund. Værktøjet er let at bruge og giver resultater af høj kvalitet, selv for komplekse billeder med indviklede baggrunde.

For at bruge værktøjet til fjernelse af baggrunden skal du blot uploade dit billede til appen Cleanup.pictures og vælge værktøjet “Fjernelse af baggrund”. Appen adskiller automatisk forgrundsobjektet fra baggrunden, så du kan erstatte eller fjerne baggrunden efter behov.

Begrænsning af brug af Cleanup.pictures

Så stor som Cleanup.pictures er, er der stadig nogle ulemper ved at bruge det. For det første, mens softwaren kan prale af masser af funktioner, er nogle af dem kun tilgængelige for brugere, der abonnerer på premiumversionen.

Dette betyder, at brugere med den gratis version muligvis ikke får det samme kvalitetsniveau som dem med den betalte version, hvilket kan være skuffende. Derudover er softwaremobilappen i øjeblikket kun tilgængelig for betalte abonnenter, hvilket gør den utilgængelig for gratis brugere.

Endelig tilbyder Cleanup.pictures ikke brugerne mulighed for at redigere videoer, hvilket kan være en nyttig funktion for nogle brugere, der arbejder med både billeder og videoer.

Sådan bruges Cleanup.pictures

• Gå til webstedet eller appen Cleanup.pictures, og klik på knappen “Upload” for at vælge det foto, du vil redigere.
  • Når billedet er uploadet, skal du vælge indstillingen “Fortsæt med SD” eller “Prøv Pro”, afhængigt af abonnementstypen.
  • Vælg penselværktøjets størrelse for at markere det objekt eller den person, du vil fjerne.
  • Når du har markeret objektet eller personen, fjerner Cleanup.pictures ‘AI-teknologi objektet og blander det problemfrit med det omkringliggende område automatisk.
  • Når du er tilfreds med redigeringen, skal du klikke på knappen “Download” for at gemme dit redigerede foto.

Cleanup.pictures Prissætning

Cleanup.pictures tilbyder både en gratis prøveperiode og betalte abonnementer til brugere, der har brug for at behandle billeder af enhver størrelse. Her er detaljerne om Cleanup.pictures ‘priser:

Gratis prøveversion

Cleanup.pictures tilbyder en gratis prøveperiode, der giver dig mulighed for at teste appens HD-kvalitet gratis. Denne prøveversion giver dig mulighed for at behandle et billede ad gangen, men det har ingen størrelse eller tidsbegrænsning. Den gratis prøveversion er en fremragende mulighed for brugere, der ønsker at teste appens muligheder, før de forpligter sig til et betalt abonnement.

Betalt abonnement

Efter den gratis prøveperiode kan du vælge et betalt abonnement for at få adgang til alle Cleanup.pictures ‘funktioner. Abonnementsprisen er som følger:

Månedligt abonnement: $ 5 pr. Måned. Årligt abonnement: $ 36 pr. År (svarende til $ 3 pr. Måned). Begge abonnementsmuligheder giver ubegrænset billedbehandling uden størrelse eller tidsbegrænsning. Abonnementet inkluderer også adgang til alle Cleanup.pictures ‘værktøjer og funktioner, herunder fjernelse af objekter, billedforbedring og output i HD-kvalitet.

Betalingsmuligheder

Cleanup.pictures accepterer betalinger via kreditkort, PayPal eller Stripe. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement, og Cleanup.pictures tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti for nye abonnenter.

Konklusion

Vi har diskuteret, hvordan Cleanup.pictures er et godt værktøj til at rette ødelagte fotos. Det er en gratis webapp, der kan tilgås via deres hjemmeside og er også tilgængelig som en betalt tjeneste. Det giver brugerne mulighed for hurtigt at fjerne uønskede genstande, mennesker, tekst og defekter fra billeder, hvilket gør det perfekt til fotografer, der ønsker at fjerne tidsstempler eller turister fra feriebilleder.

Derudover kan værktøjet bruges til at rense portrætfotos og forbedre billeder ved at fjerne forskellige objekter, herunder mennesker, vandmærker og pletter. Det er let at bruge, så brugerne kan opnå imponerende resultater med blot et par klik.

Samlet set er Cleanup.pictures en fremragende mulighed for alle, der ønsker at rette ødelagte fotos hurtigt og nemt.