Up

Open alstublieft de pagina in uw browser om deze functie te gebruiken.

Close

  1. Bijstand
  2. Praktisch advies
  3. Meer en sneller documenten lezen

 

Meer en sneller documenten lezen

  • 2 minuten lezen  •  28 april 2022

 

Het internet biedt een wereld van informatie binnen handbereik.
Maar hebt u echt de tijd om elk woord van een artikel te doorzoeken en uit te pluizen om te bepalen wat voor u belangrijk is? Het antwoord is waarschijnlijk nee.
Uiteindelijk zul je waarschijnlijk merken dat je gedachteloos door pagina’s en pagina’s informatie scrollt zonder er iets uit te halen, en terecht.
Dat is waar Resoomer om de hoek komt kijken, een hulpmiddel voor tekstsamenvatting dat de manier waarop u informatie doorzoekt zal veranderen – voor altijd.

Lees snel met Resoomer!

Resoomer is eenvoudig, gericht op de behoeften van de gebruiker, en voornamelijk op twee assen:

  • belangrijke informatie voor een snel begrip van de tekst
  • de formele bewaring van deze informatie

Het condenseert bergen informatie tot verteerbare lengtes met behoud van alle belangrijke informatie, feiten en gegevens.
Moet u een artikel van 1000 woorden lezen en hebt u maar een paar minuten tijd? Resoomer komt u te hulp.
Het helpt u sneller te lezen, meer te leren en bij de juiste informatie in uw documenten te komen!
Bovendien beschikt u over verschillende condensatie- en extractiefuncties om het lezen, onderzoeken en analyseren van tekst te vergemakkelijken. Compatibel met meer dan 66 talen, er zijn geen taalbarrières.

Handmatig of automatisch samenvatten

Resoomer is niet alleen een hulpmiddel om samen te vatten, het geeft u controle over de tekst. Dit betekent dat u ook de samenvatting kunt wijzigen. U kunt kiezen hoe de uiteindelijke samenvatting eruit ziet door te schakelen tussen de automatische samenvatting of de handmatige samenvatting.
De automatische samenvattingsfunctie vereist geen enkele tussenkomst van uw kant. U hoeft alleen maar het brondocument op te geven en Resoomer vat alles automatisch samen tot een optimaal percentage van het oorspronkelijke deel. In zekere zin kan dit worden gezien als de optimale lengte die door Resoomer wordt bepaald voor de geleverde broninhoud.
Anderzijds kunt u met de handmatige samenvattingsfunctie een percentage voor de definitieve tekst bepalen. Dit is vooral nuttig wanneer u een bepaald aantal woorden in acht moet nemen. Door uzelf de controle te geven over de samenvatting, kunt u uw leestekst ook aanpassen aan uw leesstemming. Maar Resoomer gaat nog verder!

Optimaliseer informatie voor sneller lezen

Resoomer optimaliseert de informatie die u wilt lezen, in plaats van gewoon de lengte van de broninhoud te veranderen.
Als u wilt, kunt u uw samenvatting in Resoomer bewerken om bijzondere aandacht te besteden aan bepaalde inhoudelijke onderwerpen! Dit helpt u niet alleen om snel te lezen, maar ook om uw lectuur te concentreren en meer te leren over uw favoriete onderwerp binnen een lange tekst.
Met deze eenvoudige optimaliseringsfunctie van Resoomer kunt u uw documenten lezen en herlezen door alleen te bladeren in wat u interesseert. Dit optimaliseert uw leerproces en verbetert uw leestijd.

Tekstanalyse voor sneller lezen

Hoewel het prettig is om kortere tekst op het scherm te hebben, wil je soms een betere leescontext. Dit betekent dat u de tekst niet wilt samenvatten, maar u wilt ook niet alles lezen. In dit geval maakt Resoomer het u gemakkelijk om overal overheen te vliegen!
Het tekstanalyse-instrument helpt u minder te lezen door meer te lezen.
Weet je niet hoe het werkt? Doe dat niet! Resoomer analyseert het brondocument dat u verstrekt en markeert de belangrijkste segmenten en gebieden die moeten worden gelezen. U kunt uw artikel gewoon doorbladeren, met bijzondere aandacht voor de gemarkeerde tekst voor een snel begrip. Het kan niet praktischer zijn dan dat!

Lezen, bladeren, bewerken, analyseren

Maak een wandeling door de wereld van de kennis en verbeter uw leesvaardigheid. Of u nu een student, docent, onderzoeker, zakenman of gewoon een particulier bent die zoekopdrachten via de zoekmachine verstuurt, met Resoomer kunt u effectief en efficiënt lezen!

Verwante artikelen