Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Praktiske råd
  3. Læs flere og hurtigere dokumenter

 

Læs flere og hurtigere dokumenter

  • 2 minutters læsning  •  28 april 2022

 

Internettet giver dig en verden af information lige ved hånden.
Men har du virkelig tid til at gennemgå og sortere hvert eneste ord i en artikel for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig? Svaret er sandsynligvis nej.
I sidste ende vil du sandsynligvis finde dig selv i at scrolle tankeløst gennem sider og sider med information uden at få noget ud af det, og det med rette.
Det er her Resoomer kommer ind i billedet, et værktøj til tekstresuméer, der vil ændre den måde, du gennemser information på – for altid.

Læs hurtigt med Resoomer!

Resoomer er enkel, fokuseret på brugerens behov og primært på to akser:

  • nøgleoplysninger til hurtig forståelse af teksten
  • den formelle opbevaring af disse oplysninger

Den kondenserer bjerge af information til en let fordøjelig længde, samtidig med at den bevarer alle vigtige oplysninger, fakta og data.
Har du en artikel på 1000 ord, som du skal læse, og kun et par minutter til overs? Resoomer kommer dig til undsætning.
Det hjælper dig med at læse hurtigere, lære mere og finde frem til de rigtige oplysninger i dine dokumenter!
Derudover har du flere funktioner til komprimering og udtrækning, der gør det lettere at læse, undersøge og analysere tekst. Kompatibel med over 66 sprog, så der er ingen sprogbarrierer.

Sammenfatning manuelt eller automatisk

Resoomer er ikke bare et resumeværktøj, det giver dig kontrol over teksten. Det betyder, at det også giver dig mulighed for at ændre resuméet. Du kan vælge, hvordan det endelige resumé skal se ud, ved at skifte mellem det automatiske resumé og det manuelle resumé.
Den automatiske oversigtsfunktion kræver ingen indgriben fra din side. Du skal blot angive kildedokumentet, og Resoomer opsummerer automatisk alt til en optimal procentdel af den oprindelige del. Dette kan på en måde ses som den optimale længde, som Resoomer har fastlagt for det leverede kildeindhold.
På den anden side hjælper den manuelle sammenfatningsfunktion dig med at definere en procentdel for den endelige tekst. Dette er især nyttigt i tilfælde, hvor du skal overholde et bestemt antal ord. Ved at give dig selv kontrol over resuméet kan du også skræddersy din læsetekst til at passe til dit læsestemning. Men Resoomer går endnu længere!

Optimering af oplysninger til hurtigere læsning

Resoomer optimerer den information, du ønsker at læse, i stedet for blot at ændre længden af kildeindholdet.
Hvis du ønsker det, kan du redigere dit resumé i Resoomer for at lægge særlig vægt på bestemte indholdsemner! Det hjælper dig ikke kun til at læse hurtigt, men også til at fokusere din læsning og lære mere om dit yndlingsemne i en lang tekst.
Med denne enkle optimeringsfunktion, som Resoomer tilbyder, kan du læse og genlæse dine dokumenter ved kun at gennemse det, der interesserer dig. Det optimerer din indlæring og forbedrer din læsetid.

Tekstanalyse til hurtigere læsning

Selv om det er rart at have kortere tekst på skærmen, vil man nogle gange gerne have en bedre læsekontekst. Det betyder, at du ikke ønsker at opsummere teksten, men du ønsker heller ikke at læse det hele. I dette tilfælde gør Resoomer det nemt for dig at flyve over alt!
Tekstanalyseværktøjet hjælper dig med at læse mindre ved at læse mere.
Ved du ikke, hvordan det fungerer? Det skal du ikke! Resoomer analyserer det kildedokument, du leverer, og fremhæver de vigtigste segmenter og områder, der skal læses. Du kan blot bladre i din artikel og være særlig opmærksom på den fremhævede tekst for at opnå en hurtig forståelse. Det bliver ikke meget mere praktisk end det!

Læs, gennemse, redigere, analysere

Tag en tur gennem en verden af viden, og forbedr dine læsefærdigheder. Uanset om du er studerende, lærer, forsker, erhvervsdrivende eller blot privatperson, der sender forespørgsler via søgemaskinen, kan du læse effektivt og virkningsfuldt med Resoomer!

Relaterede artikler