Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Uddannelse
  3. Se 10 ultimative Google Classroom-hacks, der vil øge din produktivitet

 

Se 10 ultimative Google Classroom-hacks, der vil øge din produktivitet

  • 5 minutters læsning  •  10 januar 2023

 

Som lærer ved du, hvor svært det kan være at holde sig organiseret og produktiv, når du underviser online. Fra håndtering af opgaver og karaktergivning til at holde eleverne engagerede og motiverede, der er meget at jonglere med. Hvis du føler dig overvældet og uorganiseret med din online undervisning, er det måske på tide at tjekke de bedste Google Classroom-hacks, der vil øge din produktivitet.

Google Classroom er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe med at strømline din arbejdsgang og gøre din online undervisning mere effektiv. Her er 10 hacks, du skal vide:

1. Brug karakterfunktionen til at spare tid på karaktergivningen.

En af de mest tidskrævende opgaver for enhver lærer er at bedømme lektier. Heldigvis har Google Classroom en indbygget karakterfunktion, der kan spare dig for en masse tid. Med denne funktion kan du hurtigt og nemt bedømme opgaver og give feedback til eleverne.

For at bruge den skal du blot klikke på den opgave, du vil bedømme, og derefter indtaste den score og kommentarer, du vil efterlade til eleven. Du kan også bruge karakterfunktionen til at returnere bedømte opgaver til eleverne, så de kan se deres karakterer og feedback med det samme.

2. Brug meddelelsesfunktionen til at kommunikere effektivt med eleverne.

Effektiv kommunikation er nøglen til succes for ethvert onlinekursus. Google Classroom har en meddelelsesfunktion, der lader dig hurtigt og nemt sende beskeder til dine elever. Du kan bruge denne funktion til at annoncere nye opgaver, dele ressourcer og holde eleverne opdateret med, hvad der sker i dit kursus.

For at oprette en annonce skal du blot klikke på fanen “Annoncer” i hovedmenuen og klikke på “Opret annonce”. Skriv din besked, tilføj eventuelle vedhæftede filer eller links, du vil inkludere, og klik derefter på “Udgiv”. Din meddelelse vil blive sendt til alle dine elever, og de vil modtage en meddelelse.

For at få mest muligt ud af meddelelsesfunktionen er det vigtigt at bruge den regelmæssigt og gøre dine meddelelser klare og præcise. Du skal også være opmærksom på den tone, du bruger, da det kan have stor betydning for, hvordan dine elever opfatter dit budskab.

Sørg endelig for at opmuntre eleverne til at stille spørgsmål eller give feedback i kommentarfeltet, da dette kan hjælpe med at fremme en følelse af fællesskab og engagement.

3. Brug integration med Google Drev for at holde dig organiseret.

Google Classroom er integreret med Google Drev, hvilket gør det nemt at gemme og organisere dit kursusmateriale. Google Drev er en cloud-lagringstjeneste, der lader dig gemme, dele og samarbejde om filer. Med Google Drev kan du uploade filer af enhver type, oprette dokumenter og præsentationer og dele ressourcer med dine elever.

En af fordelene ved at bruge Google Drev med Google Classroom er, at du kan opbevare alt dit kursusmateriale ét sted. Det kan hjælpe dig med at holde dig organiseret og sikre, at alt, hvad du har brug for til dit kursus, er let tilgængeligt. Du kan oprette mapper til forskellige enheder eller emner, og du kan tilføje filer, dokumenter og links til hver mappe. Dette kan gøre det nemmere for dine elever at finde det, de har brug for, og det kan også hjælpe dig med at holde orden.

For at bruge Google Drev med Google Classroom skal du blot klikke på fanen “Opgaver” i hovedmenuen og klikke på fanen “Google Drev”. Derfra kan du oprette en ny mappe eller uploade en fil. Du kan også dele en fil eller mappe med dine elever ved at klikke på knappen “Del”.

4. Brug kalenderfunktionen til at holde dig opdateret med deadlines og begivenheder.

Google Classrooms kalenderfunktion er en fantastisk måde at holde sig ajour med deadlines og begivenheder. Du kan bruge den til at planlægge virtuelle møder, sætte lektiedeadlines og oprette begivenheder for dine elever.

For at få adgang til kalenderen skal du klikke på fanen “Kalender” i hovedmenuen. Derfra kan du oprette en ny begivenhed ved at klikke på “Opret begivenhed” og udfylde detaljerne.

5. Brug mobilappen til at holde forbindelsen på farten.

Hvis du altid er på farten, er Google Classroom-mobilappen et must. Det giver dig adgang til og administrere dine kurser fra din smartphone eller tablet, så du kan forblive forbundet og produktiv, uanset hvor du er. Med appen kan du se opgaver, poste meddelelser og bedømme opgaver, alt sammen fra din mobilenhed.

6. Brug funktionen “Spørgsmål” til at lette diskussioner.

Google Classrooms spørgsmålsfunktion er en fantastisk måde at lette diskussioner med dine elever på. Du kan bruge den til at starte en diskussion om et bestemt emne, eller du kan give eleverne mulighed for at stille og besvare spørgsmål. Dette kan hjælpe med at fremme kritisk tænkning og tilskynde elevernes engagement. For at få adgang til funktionen “Spørgsmål” skal du klikke på fanen “Klassearbejde” i hovedmenuen og klikke på fanen “Spørgsmål”.

7. Brug siden “Opgaver” til at organisere opgaver og materialer.

Google Classrooms Classwork-side er en fantastisk måde at organisere opgaver og materialer til din klasse på. Det lader dig oprette mapper til forskellige enheder eller emner, og du kan tilføje opgaver, quizzer og ressourcer til hver mappe. Det kan hjælpe dine elever med at holde sig organiseret og nemt få adgang til alt, hvad de har brug for til dit kursus.

For at bruge siden “Klassearbejde” skal du klikke på fanen “Opgaver” i hovedmenuen. Herfra kan du se en liste over alle opgaver og materialer i dit kursus. For at oprette en ny mappe skal du klikke på knappen “Tilføj mappe” og give din mappe et navn. Du kan derefter tilføje opgaver og materialer til din mappe ved at klikke på knappen “Tilføj” og vælge den type materiale, du vil tilføje (såsom en opgave eller en quiz).

En af fordelene ved at bruge siden Klasseopgaver er, at den giver dig mulighed for at skabe struktur for dit kursus. Ved at organisere dine lektier og materialer i mapper kan du hjælpe dine elever med at se det store billede og forstå, hvordan alt hænger sammen. Dette kan især være nyttigt til onlinekurser, hvor det kan være sværere for studerende at se sammenhænge mellem forskellige emner.

Udover at oprette mapper og tilføje opgaver og materialer, kan du også tilpasse udseendet af din “Classwork”-side. Du kan for eksempel ændre farven og temaet på din side, eller du kan omarrangere rækkefølgen af ​​dine mapper og opgaver. Det kan hjælpe dig med at skabe et visuelt tiltalende og brugervenligt kursus for dine elever.

8. Brug fanen “Personer” til at administrere elevadgang og roller.

Fanen Personer i Google Classroom giver dig mulighed for at administrere elevadgang og roller i din klasse. Dette kan især være nyttigt, hvis du underviser i en stor klasse eller har flere sektioner af det samme kursus. Med fanen “Personer” kan du invitere elever til at deltage i dit kursus, fjerne elever, der ikke længere er tilmeldt, og tildele roller til elever (såsom lærer, elev eller TA).

For at få adgang til fanen “People” skal du klikke på fanen “People” i hovedmenuen. Herfra kan du se en liste over alle elever på dit kursus. For at invitere en studerende til at deltage i dit kursus skal du klikke på knappen “Inviter studerende” og indtaste elevens e-mailadresse. Du vil også have mulighed for at sende en personlig besked til eleven.

Hvis du har brug for at fjerne en elev fra dit kursus, skal du klikke på elevens navn og derefter klikke på knappen “Fjern”. Du kan også ændre en elevs rolle ved at klikke på knappen “Skift rolle”. For eksempel kan du give privilegier til en lærerstuderende, hvis de hjælper dig med at lede klassen.

9. Brug funktionen “Analytics” til at spore elevernes fremskridt.

Google Classrooms “Analytics”-funktion giver dig mulighed for at spore elevernes fremskridt og identificere områder, der kan forbedres. Du kan se, hvordan eleverne klarer sig med lektier, quizzer og prøver, og du kan se, hvilke elever der kan have brug for ekstra hjælp. Dette kan hjælpe dig med at skræddersy din undervisning til dine elevers behov og sikre, at alle kommer videre.

10. Brug funktionen “Integrationer” til at oprette forbindelse til andre værktøjer.

Google Classrooms “Integrations”-funktion giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre værktøjer, såsom G Suite-apps. Dette kan hjælpe dig med at forbedre din undervisning og gøre din lektion mere interaktiv. Du kan for eksempel bruge integrationen med Google Forms til at lave undersøgelser og quizzer, eller du kan bruge integrationen med Google Maps til at lave interaktive kort.

Generelt er meddelelsesfunktionen et kraftfuldt værktøj til at holde dine elever informeret og engageret, så sørg for at bruge den regelmæssigt.

Konklusion

Disse hacks til Google Classroom, der er omtalt i denne artikel, kan hjælpe med at strømline din arbejdsgang, øge din produktivitet og gøre din online undervisning mere effektiv. Fra at bruge karakterfunktionen til at spare tid på karaktergivningen til at bruge funktionen “Integrationer” til at forbinde med andre værktøjer, er der masser af måder at få mest muligt ud af Google Classroom. Så hvis du føler dig overvældet og uorganiseret med din online undervisning, så prøv disse hacks og se, hvordan de kan transformere din undervisning.

Vær ikke bange for at eksperimentere og finde det, der fungerer bedst for dig og dine elever. Det smukke ved Google Classroom er, at det er en fleksibel og tilpasselig platform, så du kan skræddersy den til dine behov og præferencer. Og hvis du har andre Google Classroom-hacks, der har virket for dig, opfordrer vi dig til at dele dem i kommentarfeltet.

Relaterede artikler