Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

  1. Bistånd
  2. Verktyg på nätet
  3. Revolutionera hur videor skapas: Kraften i AI

 

Revolutionera hur videor skapas: Kraften i AI

  • 5 minuter läsning  •  8 maj 2023

 

I takt med att tekniken fortsätter att utvecklas gör även vårt sätt att skapa och konsumera innehåll det. Ett område som har sett en betydande tillväxt de senaste åren är videomarknadsföring. Med ökningen av sociala medier och efterfrågan på engagerande visuellt innehåll vänder sig varumärken och företag till video för att få kontakt med sin publik. Att skapa videor kan dock vara en tidskrävande och dyr process, särskilt för dem utan erfarenhet av videoredigering. Det är där Lumen5 kommer in.

Men Lumen5 är inte bara ett verktyg för privatpersoner eller småföretag. Dess automatiseringsfunktioner gör det till en kraftfull lösning för varumärken som behöver skapa videor i stor skala. Faktum är att enligt en nyligen genomförd undersökning använder 85% av företagen nu video som ett marknadsföringsverktyg, och 92% av marknadsförare som använder video säger att det är en viktig del av deras marknadsföringsstrategi. Med Lumen5 kan dessa företag skapa engagerande videor snabbt och effektivt, vilket frigör tid och resurser för andra viktiga uppgifter.

I det här blogginlägget tar vi en närmare titt på hur Lumen5 har revolutionerat världen av videoskapande och hur du kan använda den för att förbättra din marknadsföringsstrategi. Låt oss börja!

Vi presenterar Lumen5 Video Creator

Videoinnehåll växer i popularitet, vilket indikerar att det blir ett viktigt verktyg för företag att bli uppmärksammade och öka sitt engagemang på sociala medier. Tyvärr är att skapa videoinnehåll en komplicerad process som kräver mycket tid och ansträngning. Som ett resultat missar många organisationer potentialen att nå en bredare publik.

Lumen5 tillhandahåller lösningen. Det är en innovativ plattform för skapande av video som använder artificiell intelligens för att förvandla text till videoinnehåll. Det är en molnbaserad lösning som är utformad för företag som vill använda video för att stärka sitt varumärke eller marknadsföra sina produkter eller tjänster.

Med Lumen5 kan användare ange en länk till valfritt blogginlägg eller nyhetsartikel och plattformen skapar automatiskt en video baserad på innehållet. Detta gör det enkelt för företagare och marknadsföringsteam att snabbt skapa effektfulla videor.

Dessutom erbjuder plattformen kraftfulla automatiseringsfunktioner som batchbearbetning och mallbaserad redigering för att skapa videor i förväg och schemalägga leveransen. Alla dessa funktioner gör det enklare än någonsin att skapa professionella videor som sticker ut från mängden och gör ett bestående intryck hos tittarna.

Hur fungerar Lumen5?

Lumen5 använder AI-teknik för att förvandla textbaserat innehåll till högkvalitativa videor. För att komma igång är allt du behöver göra att länka plattformen till ett blogginlägg, artikel eller annat digitalt innehåll. Lumen5 analyserar sedan innehållet och konverterar det till en professionell video med bilder och musik.

Detta gör det enkelt att producera videor snabbt och effektivt. Plattformen kan också nås i molnet, vilket innebär att du kan skapa och publicera din video på några minuter utan att behöva gå igenom besväret med att ladda ner några applikationer.

Vem drar nytta av Lumen5?

Lumen5 är speciellt utformad för företag som vill öka sin räckvidd och engagera sig med potentiella kunder med hjälp av videoinnehåll. Plattformen är också lämplig för alla som vill skapa högkvalitativa videor – från marknadsföringsbyråer, till småföretag, till privatpersoner.

Fördelar med att använda Lumen5

Med Lumen5 får du kraftfull AI-driven teknik för att skapa video och en mängd kraftfulla funktioner.

AI-driven videoskapare

Den främsta fördelen med Lumen5 är möjligheten att enkelt skapa videor snabbt och effektivt. Lumen5 drivs av sin AI-baserade teknik och kan förvandla vilken artikel eller inlägg som helst till en video av professionell kvalitet på några minuter. Detta eliminerar behovet av tidskrävande och svår videoredigering. Allt du behöver göra är att ange ditt innehåll och låta AI göra resten.

Lätt att använda

Lumen5 gör det enklare än någonsin att skapa videor. De kräver ingen tidigare erfarenhet av videoredigering eftersom de har gjort processen otroligt intuitiv. Allt du behöver göra är att välja en mall, infoga ditt innehåll och sedan anpassa din video. Lumen5s enkla användargränssnitt, vem som helst kan vara igång på nolltid.

Alternativ för automatisering och skalbarhet

En annan bra egenskap hos Lumen5 är att den erbjuder kraftfulla automatiseringsalternativ för företag som vill skapa videor i stor skala. Med Lumen5 kan du snabbt skapa videor i batchar och hantera dem från en centraliserad instrumentpanel. Detta är inte bara bra för företag, men det gör det också möjligt för användare att minska tiden för att skapa videor och få ut det mesta av sina resurser.

Typer av video du kan skapa med Lumen5

Lumen5 erbjuder en rad alternativ för att skapa engagerande innehåll. I det här avsnittet kommer vi att diskutera de olika typerna av videor du kan skapa med Lumen5.

1. Annonser på sociala medier

Annonser i sociala medier är korta videor som är utformade för att fånga uppmärksamhet och uppmuntra potentiella kunder att vidta åtgärder. Lumen5 erbjuder en rad mallar och verktyg som gör det enkelt att designa engagerande videor för sociala medieplattformar som Instagram, Facebook och YouTube. Med sin AI-drivna videoskapare kan användare snabbt generera professionella videor med minimal ansträngning.

2. Promo videor

Kampanjvideor är ett bra sätt att marknadsföra din produkt eller tjänst och locka nya kunder. Lumen5s automatiserade verktyg gör det möjligt för användare att snabbt skapa reklamvideor som är optimerade för olika sociala medieplattformar. Med sin AI-drivna videoskapare kan användare också införliva unika bilder och voiceovers för att ytterligare förbättra kvaliteten på sina videor.

3. Korta instruktionshandledning

Instruktionshandledning är bra för att ge användbar information till tittarna. Med Lumen5 kan användare snabbt skapa professionella instruktionsvideor som kan användas för att demonstrera kapaciteten hos deras produkter eller tjänster. Plattformens automatiseringsfunktioner gör det också möjligt för användare att snabbt producera videor i stor skala.

4. Sammanfattande videor

Sammanfattningsvideor är bra för att snabbt sammanfatta ämnen på ett underhållande sätt. Lumen5s visuella bibliotek erbjuder en rad alternativ för att designa fängslande sammanfattningsvideor som innehåller bilder, videor och text. Plattformens AI-drivna videoskapare kan också hjälpa användare att snabbt skapa sammanfattningsvideor med minimal ansträngning.

Bästa praxis för att skapa fantastiska videor med Lumen5

Det är viktigt att se till att videorna följer vissa metodtips för att öka effektiviteten i dina videor.

Här är några av de bästa metoderna som du bör tänka på när du skapar videor med Lumen5:

Professionellt utseende

Det är viktigt att se till att din video ser så professionell ut som möjligt. Detta innebär att se till att grafiken, designen och texten alla verkar snygga och organiserade med konsekvent varumärke. Videon ska också innehålla en uppmaning och innehålla företagets logotyp.

I överensstämmelse med varumärkesestetik

Din video ska vara i linje med ditt företags övergripande stil, tema och varumärke. Om du använder färger och teckensnitt som är kopplade till ditt varumärke blir det lättare för tittarna att få kontakt med videon.

Håll det kort

Att hålla videon så kort och koncis som möjligt är nyckeln. De flesta tittare har inte mycket tid över och tittar inte på långa videor. Sikta på 1 minut eller mindre i längd när det är möjligt.

Fokusera på kvalitet framför kvantitet

När du skapar videoinnehåll är det viktigt att fokusera på kvalitet framför kvantitet. Se till att varje video är väl utformad och förmedlar ett tydligt budskap. Videor av låg kvalitet som ser amatörmässiga eller slarviga ut kan skada din varumärkesimage och göra mer skada än nytta.

Prioritera iögonfallande bilder

Att använda bilder är viktigt för att skapa engagerande videoinnehåll. Oavsett om det är foton, videor, GIF-filer eller illustrationer, se till att du använder bilder som fångar publikens uppmärksamhet. Välj bilder som överensstämmer med budskapet i din video och var uppmärksam på faktorer som belysning, färg och komposition.

Införliva Call to Actions

Om du lägger till en Call to Action i slutet av videon kan du öka engagemanget. Det kan vara så enkelt som att rikta tittarna till en viss sida på din webbplats eller informera dem om ett specialerbjudande. Använd uppmaningar som är kraftfulla och relevanta för din målgrupp.

Lumen5-prissättning

Grundläggande: Grundplanen kostar $ 19 USD per månad när den faktureras årligen. Denna plan är lämplig för dem som behöver skapa enkla, omärkta videor. Med denna plan får användare tillgång till 480p videoupplösning, 10 videonedladdningar per månad och tillgång till Lumen5-musikbiblioteket.

Förrätt: Startplanen kostar $ 59 USD per månad när den faktureras årligen, vilket är 25% rabatt jämfört med den månatliga prissättningen. Denna plan är idealisk för enskilda innehållsskapare som behöver skapa videor regelbundet. Med startplanen får användare tillgång till 720p videoupplösning, 25 videonedladdningar per månad, tillgång till Lumen5-musikbiblioteket, möjligheten att ta bort Lumen5-vattenstämpel och e-poststöd.

Professionell: Professional-planen kostar $ 149 USD per månad när den faktureras årligen, vilket är 25% rabatt jämfört med den månatliga prissättningen. Denna plan är lämplig för professionella videoberättare som behöver skapa högkvalitativa videor med avancerade funktioner. Med Professional-planen får användare tillgång till 1080p videoupplösning, obegränsad nedladdning av video, tillgång till Lumen5-musikbiblioteket, möjligheten att ta bort Lumen5-vattenstämpel, anpassade teckensnitt och färger, möjligheten att ladda upp anpassade teckensnitt, prioriterat e-poststöd och kontohantering.

Företag: Enterprise-planen är utformad för videomarknadsföringsteam och erbjuder anpassad prissättning baserat på användarens behov. Denna plan innehåller alla funktioner i Professional-planen, samt anpassat varumärke, teamsamarbetsverktyg, prioriterad telefonsupport och en dedikerad kontoansvarig.

Sammanfattning

Lumen5 har revolutionerat hur videor skapas – vilket gör det enklare än någonsin för företag att skapa engagerande videoinnehåll. Denna mångsidiga plattform erbjuder en rad funktioner, inklusive en AI-driven videoskapare, automatiseringsfunktioner och lättanvänt gränssnitt.

Det ger också användarna möjlighet att skapa olika typer av videor, till exempel annonser på sociala medier, kampanjvideor, korta handledning och sammanfattningsvideor.

Dessutom hjälper Lumen5 användare att skapa effektivt videoinnehåll genom att fokusera på kvalitetsbilder och uppmaningar.

Slutligen bör användarna följa bästa praxis för att optimera sina videor för maximalt engagemang, till exempel att fokusera på kvalitet framför kvantitet och prioritera iögonfallande bilder. Med Lumen5 har det aldrig varit enklare att skapa videoinnehåll – så att företag kan sticka ut från konkurrenterna och nå nya målgrupper.

Relaterade artiklar