Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Online værktøjer
  3. Revolutionering af den måde, videoer oprettes på: AI’s magt

 

Revolutionering af den måde, videoer oprettes på: AI’s magt

  • 5 minutters læsning  •  8 maj 2023

 

I takt med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, gør den måde, vi skaber og forbruger indhold på, det også. Et område, der har oplevet betydelig vækst i de senere år, er video marketing. Med stigningen i sociale medier og efterspørgslen efter engagerende visuelt indhold henvender mærker og virksomheder sig til video for at oprette forbindelse til deres publikum. Oprettelse af videoer kan dog være en tidskrævende og dyr proces, især for dem uden erfaring med videoredigering. Det er her, Lumen5 kommer ind i billedet.

Men Lumen5 er ikke kun et værktøj til enkeltpersoner eller små virksomheder. Dens automatiseringsfunktioner gør det til en kraftfuld løsning for mærker, der har brug for at oprette videoer i stor skala. Faktisk bruger 85% af virksomhederne ifølge en nylig undersøgelse nu video som et marketingværktøj, og 92% af marketingfolk, der bruger video, siger, at det er en vigtig del af deres marketingstrategi. Med Lumen5 kan disse virksomheder oprette engagerende videoer hurtigt og effektivt, hvilket frigør tid og ressourcer til andre vigtige opgaver.

I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvordan Lumen5 har revolutioneret verden af videooprettelse, og hvordan du kan bruge den til at forbedre din marketingstrategi. Lad os komme igang!

Vi præsenterer Lumen5 Video Creator

Videoindhold vokser i popularitet, hvilket indikerer, at det bliver et vigtigt værktøj for virksomheder at blive bemærket og øge deres engagement på sociale medier. Desværre er oprettelse af videoindhold en kompliceret proces, der kræver betydelig tid og kræfter. Som følge heraf går mange organisationer glip af potentialet for at nå ud til et bredere publikum.

Lumen5 giver løsningen. Det er en innovativ videooprettelsesplatform, der bruger kunstig intelligens til at omdanne tekst til videoindhold. Det er en skybaseret løsning, der er designet til virksomheder, der ønsker at bruge video til at styrke deres brand eller promovere deres produkter eller tjenester.

Med Lumen5 kan brugerne indtaste et link til ethvert blogindlæg eller nyhedsartikel, og platformen opretter automatisk en video baseret på indholdet. Dette gør det nemt for virksomhedsejere og marketingteams hurtigt at oprette effektive videoer.

Desuden tilbyder platformen kraftfulde automatiseringsfunktioner såsom batchbehandling og skabelonbaseret redigering for at oprette videoer på forhånd og planlægge deres levering. Alle disse funktioner gør det lettere end nogensinde før at oprette professionelle videoer, der skiller sig ud fra mængden og gør et varigt indtryk hos seerne.

Hvordan virker Lumen5?

Lumen5 bruger AI-teknologi til at omdanne tekstbaseret indhold til videoer i høj kvalitet. For at komme i gang er alt, hvad du skal gøre, at linke platformen til et blogindlæg, en artikel eller andet digitalt indhold. Lumen5 analyserer derefter indholdet og konverterer det til en professionel video med grafik og musik.

Dette gør det nemt at producere videoer hurtigt og effektivt. Platformen kan også tilgås i skyen, hvilket betyder, at du kan oprette og offentliggøre din video på få minutter uden at skulle gennemgå besværet med at downloade applikationer.

Hvem drager fordel af Lumen5?

Lumen5 er specielt designet til virksomheder, der ønsker at øge deres rækkevidde og engagere sig med potentielle kunder ved hjælp af videoindhold. Platformen er også velegnet til alle, der ønsker at oprette videoer i høj kvalitet – fra marketingbureauer til små virksomheder til enkeltpersoner.

Fordele ved at bruge Lumen5

Med Lumen5 får du kraftfuld AI-drevet videooprettelsesteknologi og et væld af kraftfulde funktioner.

AI-drevet videoskaber

Den primære fordel ved Lumen5 er muligheden for nemt at oprette videoer hurtigt og effektivt. Drevet af deres AI-baserede teknologi kan Lumen5 gøre enhver artikel eller post til en video i professionel kvalitet på få minutter. Dette eliminerer behovet for tidskrævende og vanskelig videoredigering. Alt du skal gøre er at indtaste dit indhold og lade AI gøre resten.

Let at bruge

Lumen5 gør det nemmere end nogensinde at oprette videoer. De kræver ingen tidligere erfaring med videoredigering, da de har gjort processen utrolig intuitiv. Alt du skal gøre er at vælge en skabelon, indsætte dit indhold og derefter tilpasse din video. Lumen5s enkle brugergrænseflade, alle kan være i gang på ingen tid.

Indstillinger for automatisering og skalerbarhed

En anden stor funktion ved Lumen5 er, at den tilbyder kraftfulde automatiseringsmuligheder for virksomheder, der ønsker at oprette videoer i stor skala. Med Lumen5 kan du hurtigt oprette videoer i batches og administrere dem fra et centraliseret dashboard. Dette er ikke kun fantastisk for virksomheder, men det giver også brugerne mulighed for at skære ned på den tid, der bruges på at oprette videoer og få mest muligt ud af deres ressourcer.

Typer af video, du kan oprette med Lumen5

Lumen5 tilbyder en række muligheder for at skabe engagerende indhold. I dette afsnit vil vi diskutere de forskellige typer videoer, du kan oprette med Lumen5.

1. Annoncer på sociale medier

Annoncer på sociale medier er korte videoer, der er designet til at fange opmærksomhed og tilskynde potentielle kunder til at handle. Lumen5 tilbyder en række skabeloner og værktøjer, der gør det nemt at designe engagerende videoer til sociale medieplatforme som Instagram, Facebook og YouTube. Med sin AI-drevne videoskaber kan brugerne hurtigt generere professionelt udseende videoer med minimal indsats.

2. Promovideoer

Salgsfremmende videoer er en fantastisk måde at reklamere for dit produkt eller din tjeneste og tiltrække nye kunder. Lumen5s automatiserede værktøjer giver brugerne mulighed for hurtigt at oprette salgsfremmende videoer, der er optimeret til forskellige sociale medieplatforme. Med sin AI-drevne videoskaber kan brugerne også inkorporere unikke billeder og voiceovers for yderligere at forbedre kvaliteten af deres videoer.

3. Korte vejledninger

Vejledningsvejledninger er gode til at give nyttige oplysninger til seerne. Ved hjælp af Lumen5 kan brugerne hurtigt oprette professionelt udseende vejledningsvideoer, der kan bruges til at demonstrere mulighederne i deres produkter eller tjenester. Platformens automatiseringsfunktioner giver også brugerne mulighed for hurtigt at producere videoer i stor skala.

4. Oversigtsvideoer

Oversigtsvideoer er gode til hurtigt at opsummere emner på en underholdende måde. Lumen5s visuelle bibliotek tilbyder en række muligheder for at designe fængslende oversigtsvideoer, der indeholder billeder, videoer og tekst. Platformens AI-drevne videoskaber kan også hjælpe brugerne med hurtigt at oprette oversigtsvideoer med minimal indsats.

Bedste fremgangsmåder til oprettelse af fantastiske videoer med Lumen5

Det er vigtigt at sikre, at videoerne overholder visse bedste fremgangsmåder for at øge effektiviteten af dine videoer.

Her er nogle af de bedste fremgangsmåder, du bør huske på, når du opretter videoer med Lumen5:

Professionelt udseende

Det er vigtigt at sikre, at din video ser så professionel ud som muligt. Dette betyder at sikre, at grafikken, designet og teksten alle ser pæne og organiserede ud med ensartet branding. Videoen skal også indeholde en opfordring til handling og indeholde virksomhedens logo.

I overensstemmelse med brandæstetik

Din video skal være i tråd med din virksomheds overordnede stil, tema og branding. Brug af farver og skrifttyper, der er knyttet til dit brand, hjælper seerne med lettere at oprette forbindelse til videoen.

Hold det kort

Det er vigtigt at holde videoen så kort og kortfattet som muligt. De fleste seere har ikke meget tid til overs og vil ikke se lange videoer. Sigt efter 1 minut eller mindre i længden, når det er muligt.

Fokus på kvalitet frem for kvantitet

Når du opretter videoindhold, er det vigtigt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Sørg for, at hver video er godt udformet og formidler et klart budskab. Videoer af lav kvalitet, der ser amatøragtige eller sjuskede ud, kan skade dit brandimage og gøre mere skade end gavn.

Prioriter iøjnefaldende billeder

Brug af visuals er afgørende for at skabe engagerende videoindhold. Uanset om det er fotos, videoer, GIF’er eller illustrationer, skal du sørge for at bruge visuals, der fanger dit publikums opmærksomhed. Vælg visuelle elementer, der passer til budskabet i din video, og vær meget opmærksom på faktorer som belysning, farve og komposition.

Indarbejd opfordring til handling

Tilføjelse af en opfordring til handling i slutningen af din video kan hjælpe med at skabe mere engagement. Det kan være så simpelt som at dirigere seerne til en bestemt side på dit websted eller informere dem om et særtilbud. Brug opfordringer til handling, der er effektive og relevante for dit publikum.

Lumen5-prisfastsættelse

Grundlæggende: Den grundlæggende plan koster $ 19 USD pr. måned, når den faktureres årligt. Denne plan er velegnet til dem, der har brug for at oprette enkle, ikke-brandede videoer. Med denne plan får brugerne adgang til 480p videoopløsning, 10 videodownloads om måneden og adgang til Lumen5 musikbiblioteket.

Forret: Startplanen er prissat til $ 59 USD pr. måned, når den faktureres årligt, hvilket er 25% rabat sammenlignet med den månedlige prisfastsættelse. Denne plan er ideel til individuelle indholdsskabere, der har brug for at oprette videoer regelmæssigt. Med startplanen får brugerne adgang til 720p videoopløsning, 25 videodownloads om måneden, adgang til Lumen5-musikbiblioteket, muligheden for at fjerne Lumen5-vandmærke og e-mail-support.

Faglig: Den professionelle plan koster $ 149 USD om måneden, når den faktureres årligt, hvilket er 25% rabat sammenlignet med den månedlige prisfastsættelse. Denne plan er velegnet til professionelle videofortællere, der har brug for at oprette videoer i høj kvalitet med avancerede funktioner. Med Professional-planen får brugerne adgang til 1080p videoopløsning, ubegrænset videodownloads, adgang til Lumen5-musikbiblioteket, muligheden for at fjerne Lumen5-vandmærke, brugerdefinerede skrifttyper og farver, muligheden for at uploade brugerdefinerede skrifttyper, prioriteret e-mail-support og kontoadministration.

Virksomhed: Enterprise-planen er designet til videomarketingteams og tilbyder tilpassede priser baseret på brugerens behov. Denne plan inkluderer alle funktionerne i den professionelle plan samt brugerdefineret branding, teamsamarbejdsværktøjer, prioriteret telefonsupport og en dedikeret kontoadministrator.

Resumé

Lumen5 har revolutioneret den måde, videoer oprettes på – hvilket gør det nemmere end nogensinde for virksomheder at skabe engagerende videoindhold. Denne alsidige platform tilbyder en række funktioner, herunder en AI-drevet videoskaber, automatiseringsfunktioner og brugervenlig grænseflade.

Det giver også brugerne mulighed for at oprette forskellige typer videoer, såsom annoncer på sociale medier, promovideoer, korte vejledninger og oversigtsvideoer.

Derudover hjælper Lumen5 brugerne med at skabe effektivt videoindhold ved at fokusere på kvalitetsbilleder og opfordringer til handlinger.

Endelig bør brugerne følge bedste praksis for optimering af deres videoer for maksimalt engagement, såsom at fokusere på kvalitet frem for kvantitet og prioritere iøjnefaldende billeder. Med Lumen5 har det aldrig været nemmere at skabe videoindhold – så virksomheder kan skille sig ud fra konkurrenterne og nå ud til nye målgrupper.

Relaterede artikler