Up

Open alstublieft de pagina in uw browser om deze functie te gebruiken.

Close

  1. Bijstand
  2. Online hulpmiddelen
  3. Word een ervaren schrijver met de hulp van ProWritingAid!

 

Word een ervaren schrijver met de hulp van ProWritingAid!

  • 3 minuten lezen  •  9 januari 2023

 

Wil je schrijven als een pro? ProWritingAid heeft u gedekt! Deze geweldige AI-schrijfassistentsoftware is de beste vriend om de schrijfvaardigheid van studenten, docenten, creatieve schrijvers en meer te verbeteren.  Naast het aanbieden van handige functies zoals grammaticacontrole en hulpmiddelen voor het verbeteren van de woordenschat, worden er ook live trainingsevenementen georganiseerd.

In dit artikel gaan we alles belichten wat u moet weten over deze geweldige schrijftool, de handige functies en meer. Zonder verder oponthoud, laten we erin duiken!

Wat moet u weten over ProWritingAid?

Het is een zegen om doordachte, onmiddellijke ideeën te krijgen die je geest genereren, maar het is nutteloos als je niet over de juiste vaardigheden beschikt om je gedachten en ideeën in woorden om te zetten. Dit gebrek aan expertise is frustrerend omdat je schrijven je gedachten geen recht lijkt te doen. Maakt u een soortgelijke situatie door? Probeer ProWritingAid!

Hiermee kunt u uw ideeën idealiter met absoluut vertrouwen in uw schrijven weergeven en geloven dat het niet onopgemerkt zal blijven. Het elimineert ook de noodzaak om tijd te verspillen aan het onthouden van al die gekke grammaticaregels, want met ProWritingAid kun je meer dan 3000 video’s en uitleg krijgen, geschreven door hun experts.

Hoe ondersteunt ProWritingAid uw schrijven?

Er zijn twee manieren om hulp te krijgen van deze tool. Laten we kijken!

  • Hands-on geautomatiseerde suggesties – Het genereert gepersonaliseerde schrijftips op basis van wat u schrijft, het doel ervan en uw doelgroep.
  • Laat u inspireren door professionele schrijvers – Het toegewijde team van ProWritingAid bestaat uit NY Times #1 bestsellerauteurs, vooraanstaande universiteitsprofessoren, toonaangevende professionals uit de industrie en meer. Hun deskundig advies zal je helpen je schrijfvaardigheid te verbeteren, of je nu een essay, scriptie, fantasy-epos of coverstory schrijft.
  • Werkt met verschillende apps – Je hoeft niet te kopiëren -plak of voer uw geschreven inhoud uit in de ProWritingAid-app, aangezien de tool met verschillende apps kan werken. Deze omvatten  Google Docs, Word Document, Outlook en Gmail, applicaties die worden gebruikt door werknemers, werknemers, enz., voor meer dan 75% van hun tijd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van ProWritingAid?

ProWritingAid biedt verschillende voordelen en functies voor mensen die met verschillende vakgebieden te maken hebben. Hier hebben we ze allemaal samengevat die relevant zijn voor domeincategorieën.

De beste vriend van een creatieve schrijver

ProWritingAid kan een representatief, klaar voor publicatie manuscript maken van een onbewerkt concept. Het helpt u tijd en geld te besparen door oppervlakkige fouten zoals interpunctiefouten, slordige typefouten en grammaticale problemen te elimineren met een snelle scan.

U kunt uw lezers verslaafd houden door verbeterde pacing- en sensorische rapporten te analyseren. Bovendien maakt deze tool het vrij eenvoudig om kleine fouten op te sporen die tijdens het bewerken kunnen worden gecorrigeerd. Eenmaal opgemerkt, kunt u uw zinnen verfijnen om uw inhoud te verfijnen.

Een essentieel hulpmiddel voor industriële werknemers

Het maakt niet uit in welke branche u werkt, ProWritingAid biedt u nauwkeurige oplossingen om van uw document een professionele lezing te maken. Deze oplossingen omvatten jargonreducties, gedetailleerde leesbaarheidsdoelen, duidelijkheidsuggesties, toondetectie en meer. Hiermee kunnen werknemers hun schrijfervaring aanpassen met fragmenten, aangepaste regels en waarschuwingen die zijn afgestemd op de vereisten van uw branche.

We weten allemaal dat het veel frustrerender lijkt om uren te besteden aan het bewerken van inhoud om deze foutloos te maken. Als dit ook bij u het geval is, heeft ProWritingAid u gedekt.

Spelwisselaar voor studenten

Dit is een game-wisselaar voor studenten; hiermee kunnen ze alles perfectioneren, van scripties tot tijdschriften en meer. Het is een soort eerstelijnsverdediging vóór indiening, en het is een ultieme door AI aangedreven grammaticacontrole waarmee je elke gemakkelijk te missen fout kunt identificeren.

Het lijdt geen twijfel dat het schrijven van academische inhoud en het behouden van de balans tussen leesbaarheid en geloofwaardigheid lastig kan zijn. Dankzij de informele taalwaarschuwingen, analytische taaldoelen en krachtige werkwoordsuggesties van ProWriting Aid was dit doel echter gemakkelijk te bereiken.

AI-aangedreven onderwijsassistent

ProWritingAid ondersteunt docenten, waardoor ze al hun materiaal met vertrouwen kunnen delen met studenten en ouders. Of het nu gaat om hand-outs voor studenten, concept-e-mails voor ouders of zakelijke correspondentie, u kunt ervoor zorgen dat alles foutloos, beknopt en duidelijk is.

Het stelt hen ook in staat om de zwakke punten van hun leerling te ontdekken en een gedetailleerde beschrijving van de suggesties te krijgen. Deze details zullen zeker nuttig blijken bij het verbeteren van hun schrijfvaardigheid.

Vertrouwen opbouwen voor niet-inheemse schrijvers

Ten slotte kunnen niet-moedertaalsprekers Engels ook schrijven als moedertaalsprekers Engels met behulp van een van de beste AI-schrijfhulpmiddelen, namelijk ProWritingAid. Hoewel Engels schrijven veel moeilijker is dan Engels spreken, kun je met deze online cursus schrijven als een pro.

Het geeft leesbaarheidssuggesties en markeert het gebruik van de passieve stem om u te helpen uw werk meer in de gaten te houden en beter te schrijven. Neem de details van de suggesties door om te begrijpen waar het fout ging en hoe u dit kunt verbeteren.

Drie stappen naar goed schrijven met ProWritingAid

Volg deze drie stappen en schrijf als een pro met de enige echte ProWritingAid!

Stap 1: Registreer

De allereerste stap om uw reis met ProWritngAid te beginnen, is door u aan te melden. Het duurt niet langer dan 30 seconden en vereist geen creditcardgegevens.

Stap 2: Verbeter uw schrijven

Bekijk de suggesties die door deze AI-tool worden gegenereerd om uw inhoud duidelijk en foutloos te maken.

Stap 3: Deel uw werk

Vertrouw op de uitmuntendheid van uw werk en druk met vertrouwen op de verzendknop.

Wat je moet onthouden

Het ging er allemaal om hoe ProWritingAid je schrijfvaardigheid kan verbeteren. Door de verschillende suggesties en hun details te begrijpen en te analyseren, kunt u uw schrijfvaardigheid verbeteren en een professional worden zonder zelfs maar de moeilijk te begrijpen grammaticaregels te leren. Het kan het beste een afkorting worden genoemd om uw inhoud duidelijker en showwaardiger te maken.

Verwante artikelen