Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

 

Vores mission

  • 2 minutters læsning  •  28 april 2022

 

Har du nogensinde været konfronteret med en tekst, en rapport, et essay eller en artikel, der var lang at læse og svær at tyde? Hvad hvis der var en måde at opsummere alle de lange artikler og tekstdokumenter på, så de kunne forstås hurtigt og nemt? Resoomer-tekstresuméren forenkler og opsummerer teksten for dig, så du nemt og hurtigt kan komme igennem din daglige dosis information. Den er enkel og tilgængelig og gør dit personlige og professionelle liv lettere!

Undgå at blive overvældet af for mange oplysninger

I denne dynamiske og teknologisk avancerede digitale tidsalder er du nødt til at holde dig informeret for at være på forkant. Men hvordan kan du finde tid til at gennemgå alle de mange oplysninger fra alle mulige kilder og platforme og vælge det, der er nyttigt?
Det er her, at Resoomer auto-scanneren kommer ind i billedet. Den identificerer de vigtige fakta og idéer i en tekst og sammenfatter dem i et resumé, så du hurtigt kan fortolke oplysningerne. Sig farvel til at læse endeløse tekster. Sig nej til spild af tid og energi. Få alle de vigtigste oplysninger i en forenklet og kortfattet tekst.

Hjælp dig med at bekæmpe de dæmoner, der er forbundet med informationsudskydelse

Har du brug for at gennemse dine lange akademiske papirer, forskningsartikler eller detaljerede tekniske dokumenter om dit arbejde? Hvad nu, hvis du kunne få deres resumé gratis? Ja, helt gratis! Vores automatiske online oversigtsværktøj gør det hurtigt og nemt, så du ikke behøver at gøre det.
Hold op med at udskyde og kom i gang med arbejdet. Forbedr din indlæring og fuldfør dine opgaver effektivt ved at opsummere lange dokumenter med et enkelt klik.

Fremskynde tempoet i din læring

Ønsker du at fremskynde din indlæring og forbedre din forståelse af et essay på få minutter? Resoomers automatiske resuméer kan straks komprimere artikler og tekststykker til hovedpunkter. Algoritmerne fjerner unødvendige oplysninger, detaljerede forklaringer og overflødige sætninger, så du får et letlæseligt tekstresumé, der samtidig bevarer hovedbegreberne i den oprindelige tekst.

Forbedre din produktivitet

Hvem ønsker ikke at spare kostbar tid, når han skal gennemse forskningsartikler, argumenter og tekniske artikler? Vores automatiske resuméværktøj gør dette ved at evaluere tekstens indhold, reducere antallet af ord og formelt optimere teksten på en mere kortfattet, letfordøjelig og forståelig måde.
Du kan nu gennemse flere artikler, flere essays og flere oplysninger på kortere tid.

Med et par ord

Resoomer er et meget praktisk hjælpeværktøj, der giver dig et gratis resumé og giver dig mulighed for at bruge din tid fornuftigt, når du undersøger og reviderer. Uanset om du leder efter et præcist opsummeringsværktøj til dine daglige uddannelsesbehov, ønsker at finde en nem måde at komme rundt om lange dokumenter i dit arbejde eller ønsker at forbedre din produktivitet ved at bruge mere på mindre tid, vil Resoomer hjælpe dig i alle tilfælde – det garanterer vi!

Relaterede artikler