Up

Vänligen öppna sidan i din webbläsare för att använda den här funktionen.

Close

 

Vårt uppdrag

  • 2 minuter läsning  •  28 april 2022

 

Har du någonsin konfronterats med en text, rapport, uppsats eller artikel som var plågsamt lång att läsa och svår att tyda? Tänk om det fanns ett sätt att sammanfatta alla dessa långa artiklar och textdokument så att de kan förstås snabbt och enkelt? Resoomer textresumé förenklar och sammanfattar text åt dig så att du enkelt och snabbt kan ta dig igenom din dagliga dos av information. Det är enkelt och lättillgängligt för att göra ditt personliga och professionella liv enklare!

Undvik att bli överväldigad av för mycket information.

I denna dynamiska och tekniskt avancerade digitala tidsålder måste du hålla dig informerad för att ligga steget före. Men när det finns massor av information från alla möjliga källor och plattformar, hur ska du då få tid att gå igenom all information och välja ut vad som är användbart?
Det är här som den automatiska scannern från Resoomer kommer in i bilden. Den identifierar viktiga fakta och idéer i en text och sammanfattar dem i en sammanfattning så att du snabbt kan tolka informationen. Säg adjö till att läsa oändliga texter. Säg nej till slöseri med tid och energi. Få all viktig information i en förenklad och kortfattad text.

Hjälper dig att möta demonerna i informationens uppskjutande

Behöver du bläddra igenom långa akademiska uppsatser, forskningsartiklar eller detaljerade tekniska dokument från ditt arbete? Tänk om du kunde få deras sammanfattning gratis? Ja, helt gratis! Vår automatiska sammanfattning online gör detta snabbt och enkelt, så att du inte behöver göra det.
Sluta skjuta upp och börja arbeta. Förbättra din inlärning och slutför dina uppgifter effektivt genom att sammanfatta långa dokument med ett enda klick.

Öka takten i din inlärning

Vill du påskynda din inlärning och förbättra din förståelse av en uppsats på bara några minuter? Resoomers automatiska sammanfattare kan omedelbart sammanfatta artiklar och textavsnitt till huvudpunkter. Algoritmerna eliminerar onödig information, detaljerade förklaringar och överflödiga meningar och ger dig en lättläst sammanfattning av texten samtidigt som de viktigaste begreppen i originaltexten bevaras.

Förbättra din produktivitet

Vem vill inte spara dyrbar tid när han eller hon letar igenom forskningsrapporter, argument och tekniska artiklar? Vårt automatiska sammanfattningsverktyg gör detta genom att utvärdera textens innehåll, minska antalet ord och formellt optimera texten så att den blir mer kortfattad, lättsmält och begriplig.
Nu kan du läsa fler artiklar, fler uppsatser och mer information på kortare tid.

Med några få ord

Resoomer är ett mycket praktiskt hjälpverktyg som ger en gratis sammanfattning och gör att du kan använda din tid på ett klokt sätt när du forskar och reviderar. Oavsett om du letar efter ett exakt sammanfattningsverktyg för dina dagliga utbildningsbehov, om du vill hitta ett enkelt sätt att hantera långa dokument i ditt arbete eller om du vill förbättra din produktivitet genom att konsumera mer på kortare tid, kommer Resoomer att hjälpa dig i alla fall – det garanterar vi!

Relaterade artiklar