Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Uddannelse
  3. Hvordan bruger man Nearpod i dit virtuelle eller ansigt-til-ansigt klasseværelse?

 

Hvordan bruger man Nearpod i dit virtuelle eller ansigt-til-ansigt klasseværelse?

  • 5 minutters læsning  •  10 januar 2023

 

Da virtuel undervisning er blevet stadig mere populær, er det vigtigt at sikre, at du udnytter de bedste værktøjer til at gøre din klasseværelsesoplevelse så vellykket og behagelig som muligt. Nearpod er et førende virtuelt klasseværelsesværktøj, der har transformeret den måde, lærere kan streame indhold på i et virtuelt miljø . I

I dette blogindlæg vil vi opdage 7 fantastiske Nearpod-hacks, der vil hjælpe dig med at forbedre dit virtuelle klasseværelse. Men før det, lad os undersøge, hvad Nearpod er, dets fordele, og hvordan man bruger det.

Hvad er Nearpod?

Nearpod er en prisvindende interaktiv klasseværelsesplatform, der leverer fordybende læringsoplevelser for at engagere og inspirere eleverne. Den kombinerer interaktive dias, indhold fra førende udgivere og en række samarbejdsværktøjer, der giver lærere mulighed for at skabe fordybende undervisningsoplevelser, der fremmer elevernes engagement og samarbejde.

Med Nearpod kan lærere spore elevernes fremskridt, oprette rapporter og få adgang til realtidsdata, der hjælper med at informere deres undervisning. Nearpod er tilgængelig på iOS, Android, webbrowsere, Chromebooks og Windows-enheder.

Typer af indhold tilgængeligt på Nearpod

Med Nearpod har undervisere adgang til en bred vifte af indholdstyper, herunder interaktive dias, afstemninger, quizzer, virtuelle ekskursioner og mere. Nearpod tilbyder også muligheden for at indsamle elevers svar i realtid, overvåge og evaluere elevernes engagement og give feedback.

Lærere kan bruge Nearpod til at skabe lektioner, der dækker emner som naturvidenskab, matematik, samfundsfag, sprogkunst og endda musik og kunst. Med Nearpod kan lærere nemt skabe engagerende og interaktive lektioner, der hjælper eleverne med at lære og bevare vigtige fakta og færdigheder.

Fordele ved at bruge Nearpod

Med Nearpod har lærere mulighed for at tilpasse deres digitale lektioner samt få adgang til et bibliotek med engagerende aktiviteter og skabeloner, der er klar til brug. Platformen giver også lærere adgang til elevers præstationsdata i realtid og indsamler indsigt i elevernes forståelse.

Med Nearpod kan lærere skabe meningsfulde læringsoplevelser for deres elever ved at udnytte teknologiens kraft. Der er mange fordele ved at bruge Nearpod, herunder:

1. Forbind med elever på afstand:Nearpod giver værktøjerne til at interagere og forbinde med elever i og uden for det fysiske klasseværelse.

2. Forbedre læring med interaktive aktiviteter:Nearpods aktiviteter og funktioner gør det nemt for lærere at skabe engagerende og interaktive lektioner.

3. Få adgang til og analyser elevdata i realtid:Med Nearpod kan lærere få adgang til og analysere elevernes præstationsdata i realtid og få indsigt i elevernes forståelse.

4. Tidsbesparende:Nearpod eliminerer behovet for, at lærere skal skabe digitale lektioner fra bunden, hvilket sparer dem for værdifuld tid og energi.

Måder at bruge Nearpod i forskellige klasseværelser

Nearpod kan bruges i en række forskellige klasseværelsesindstillinger og er især nyttig til virtuel læring. Her er fem måder at bruge Nearpod i forskellige klasseværelseskontekster:

1. Live-lektioner:Nearpod kan bruges til at levere live-lektioner til elever i ethvert klasseværelse. Lærere kan engagere deres elever med interaktive dias, quizzer og aktiviteter.

2. Opgaver: Lærere kan tildele Nearpod-lektioner som opgaver eller selvstændige studieaktiviteter. Elever kan få adgang til Nearpod på enhver enhed med en internetforbindelse, hvilket gør det nemt at udføre opgaver derhjemme.

3. Virtuel læring:Nearpod er et ideelt værktøj til virtuel læring, da lærere kan levere interaktive lektioner i realtid uden at skulle bekymre sig om teknologiske problemer.

4. Vendte klasser: Nearpod kan bruges til at oprette vendte klasser. Lærere kan tildele lektioner før undervisningen, så de kan bruge mere tid sammen med deres elever for at besvare spørgsmål og give personlig feedback.

5. Vurdering: Med Nearpod kan lærere oprette vurderinger og quizzer for at måle elevernes forståelse og engagement. De kan også spore deres elevers præstationer i realtid, så de kan

Sådan kommer du i gang med Nearpod

Platformen giver lærere mulighed for at være vært for livelektioner, tildele og bedømme elevernes arbejde og spore elevernes fremskridt. For at komme i gang med Nearpod skal du først oprette en konto. Dette kan gøres enten gennem en gratis prøveperiode eller ved at købe et årsabonnement.

Når du har oprettet din konto og logget på, kan du begynde at tilføje indhold til dit bibliotek og oprette tilpassede lektioner. Du kan også samarbejde med andre lærere for at dele ressourcer og samarbejde om projekter. Når du er færdig med at oprette din lektion, kan du invitere dine elever til at deltage og begynde at undervise!

Integration af Nearpod med andre værktøjer

Nearpod lader dig nemt integrere med andre værktøjer, du måske allerede bruger. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af Nearpods funktioner, mens du stadig kan bruge de værktøjer og tjenester, du allerede kender og elsker. Du kan integrere Nearpod med en lang række andre værktøjer og tjenester, herunder Google Classroom, Canvas, Seesaw, Zoom og mere.

Du kan også integrere andre populære værktøjer som Dropbox, Microsoft Teams og endda YouTube. Med Nearpods integrationsmuligheder kan du tilpasse dit læringsmiljø, så det passer til dine behov og få mest muligt ud af dine digitale værktøjer.

7 utrolige Nearpod-hacks til at forbedre dit klasseværelse

Fra at skabe interaktive lektioner til at forenkle karaktergivning, Nearpod tilbyder en række funktioner, der kan hjælpe med at gøre din virtuelle undervisningsoplevelse mere effektiv og engagerende. Så lad os dykke ned og finde ud af, hvordan disse hacks kan tage dit virtuelle klasseværelse til næste niveau!

1. Brug af whiteboard-funktionen

Tavlefunktionen på Nearpod er en fantastisk måde at holde dine elever engagerede og give dem mulighed for at arbejde sammen. Du kan bruge whiteboardet til at oprette virtuelle regneark, dele dias og mere. Denne funktion giver eleverne mulighed for at tegne, skrive og kommentere på et delt digitalt rum.

Du kan også bruge tavlen som et samarbejdsrum, hvor eleverne kan samarbejde om projekter og brainstorme ideer. Tavlen er en effektiv måde at få dine elever til at engagere sig i hinanden og gøre deres stemme hørt.

2. Brug af timerfunktionen

Timerfunktionen på Nearpod er en fantastisk måde at maksimere undervisningstiden og holde eleverne på sporet. Det giver dig mulighed for at indstille en timer for enhver aktivitet, så eleverne ved, hvornår de skal afslutte og gå videre til den næste opgave. Denne funktion er især nyttig til gruppeaktiviteter, da den tilskynder til samarbejde og holder alle på samme side.

Derudover kan den bruges til at forhindre, at eleverne kommer for langt foran eller kommer bagud. Brug af timerfunktionen er en fantastisk måde at sikre et produktivt og organiseret virtuelt klasseværelse.

3. Udforsker afstemningsfunktionen

Afstemningsfunktionen i Nearpod er en fantastisk måde at engagere elever og få dem involveret i dit virtuelle klasseværelse. Brugt korrekt kan det være en uvurderlig måde at vurdere elevernes forståelse på, indsamle data og bedre forstå, hvordan dine elever har det. Her er tre tips til at tage dit undersøgelsesspil til næste niveau:

1. Stil udfordrende spørgsmål:I stedet for at stille dine elever simple “ja”-spørgsmål eller “nej”, udform mere komplekse spørgsmål, der tvinger dem til at tænke dybere.

2. Opret afstemninger med flere valgmuligheder: Lad dine elever vælge mellem flere muligheder i stedet for blot at give to valg. Dette vil give dem mere frihed til at udtrykke deres meninger.

3. Inkluder et kommentarfelt: Giv eleverne mulighed for at skrive en kommentar til deres svar for at give mere kontekst. Dette vil give dig mulighed for bedre at forstå, hvad dine elever virkelig tænker.

4. Udnyt funktionen åbne spørgsmål

Med denne funktion kan du stille dine elever spørgsmål og modtage øjeblikkelig feedback. Det er en fantastisk måde at kontrollere forståelse og engagere dine elever.

Du kan bruge denne funktion til at oprette afstemninger, undersøgelser og andre typer af åbne spørgsmål. Du kan også tilpasse den type svar, dine elever kan give, såsom multiple choice, kort svar eller fri form.

Med Nearpod kan du engagere og engagere dine elever i klasseværelset og få feedback i realtid om deres forståelse af materialet.

5. Del nemt dokumenter med fildelingsfunktionen

Fildelingsfunktionen på Nearpod er en fantastisk måde at nemt dele dokumenter med din klasse. Alt du skal gøre er at uploade filen, vælge hvem du vil dele den med, og de vil kunne få adgang til filen.

Det er fantastisk til at dele regneark, artikler, instruktionsvideoer eller andre materialer, du vil bruge i dit virtuelle klasseværelse. Det er også en fantastisk måde at sikre, at alle elever har adgang til de materialer, du bruger, selvom de ikke har en internetforbindelse eller enhed.

Med fildelingsfunktionen kan du nemt dele alle de materialer, du har brug for, for at holde dit virtuelle klasseværelse kørende.

6. Integration af samarbejdsbestyrelsesfunktion

Ved at bruge denne funktion kan du oprette og tildele opgaver til forskellige grupper af elever, spore deres fremskridt og give feedback.

For at bruge denne funktion skal du blot klikke på “samarbejdstavlen” i dit Nearpod-dashboard. Derfra kan du oprette forskellige tavler og tildele opgaver til bestemte grupper af elever. Eleverne kan derefter arbejde sammen om at udføre opgaverne. Denne funktion giver dig mulighed for at holde styr på elevernes fremskridt og give feedback, hvis det er nødvendigt.

Med den kollaborative whiteboard-funktion kan du hjælpe dine elever med at udvikle deres problemløsnings- og samarbejdsevner.

7. Optag dine præsentationer med videofunktionen

Det er en fantastisk måde for eleverne at gå tilbage og gennemgå din præsentation efter undervisningen, eller for dem, der måske er gået glip af præsentationen. Med optagefunktionen kan du fange hele din præsentation, inklusive lyd og video, så du ikke går glip af noget.

Du kan også dele optagelserne med studerende, der ikke var i stand til at deltage, eller bruge dem som studiemateriale. Denne funktion er nem at bruge og gør det nemt at holde styr på, hvad du har undervist i dit virtuelle klasseværelse.

Afslutningsvis vil disse 7 Nearpod-hacks, der er omtalt i dette blogindlæg, helt sikkert hjælpe dig med at skabe et engagerende virtuelt klasseværelsesmiljø. Med disse hacks kan du personliggøre dine lektioner og gøre dem mere interaktive og sjove for dine elever.

Med Nearpod kan du udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at blive en effektiv virtuel klasselærer. Så du er velkommen til at bruge de tips og tricks, der er delt i dette blogindlæg, og tag dit virtuelle klasseværelse til næste niveau!

Relaterede artikler