Up

Åbn venligst siden i din browser for at bruge denne funktion.

Close

  1. Hjælp
  2. Uddannelse
  3. Top 8 tips til effektiv styring og brug af skolologigrupper

 

Top 8 tips til effektiv styring og brug af skolologigrupper

  • 4 minutters læsning  •  10 januar 2023

 

Skoologigrupper kan være et utroligt stærkt værktøj til at lette kollaborativ læring i det virtuelle klasseværelse. Ved at skabe en platform, hvor eleverne kan arbejde sammen, kommunikere og dele ressourcer, kan Schoology Groups hjælpe med at opbygge en følelse af fællesskab og fremme en mere interaktiv læringsoplevelse.

Det kan dog være lidt svært at administrere og bruge Schoology-grupper effektivt, især hvis du er ny på platformen.

I dette blogindlæg deler vi vores bedste tips til effektiv administration og brug af Schoology-grupper.

Tip #1: Definer klart formålet og målene for hver gruppe

Før du overhovedet begynder at oprette dine Schoology-grupper, er det vigtigt at tage sig tid til at tænke over hver gruppes formål og mål. Hvad ønsker du, at dine elever skal opnå gennem gruppearbejde? Hvilke færdigheder eller viden håber du, de vil tilegne sig? Ved klart at definere målene og målene for hver gruppe, vil du være i stand til bedre at guide dine elever mod succes og sikre, at deres tid brugt på at arbejde i grupper er meningsfuld og produktiv.

For at kommunikere disse mål og mål til dine elever er det en god idé at oprette en gruppemissionserklæring eller et sæt vejledende principper. Dette kan være så simpelt som et par punktopstillinger, der skitserer nøglegruppens mål, eller en mere detaljeret beskrivelse af de færdigheder og viden, du håber, eleverne vil tilegne sig.

Tip #2: Organiser gruppemedlemmer i mindre undergrupper

Hvis du har en stor klasse, kan du overveje at organisere dine elever i mindre undergrupper inden for hver skoleskolegruppe. Dette kan være med til at gøre gruppearbejde mere overskueligt og sikre, at hver elev har mulighed for at deltage og bidrage.

Der er flere måder at opdele eleverne i undergrupper. En mulighed er blot at randomisere eleverne i mindre grupper. Alternativt kan du give eleverne mulighed for selv at vælge i grupper baseret på deres interesser eller evner. Det kan også være en hjælp at blande sammensætningen af ​​undergrupperne fra tid til anden, så eleverne får mulighed for at arbejde med forskellige mennesker og have forskellige perspektiver.

Tip #3: Brug Schoologys indbyggede gruppekommunikationsværktøjer

Schoology tilbyder en række indbyggede kommunikationsværktøjer, der kan være meget hjælpsomme til at facilitere gruppearbejde. For eksempel kan du bruge gruppechatfunktionen til at give eleverne mulighed for at kommunikere i realtid eller bruge diskussionsfora til at have mere dybdegående samtaler om et bestemt emne.

Det er vigtigt at etablere grundregler for gruppekommunikation for at sikre, at den forbliver fokuseret og respektfuld. Du vil måske overveje at indstille et bestemt tidspunkt hver dag for gruppechat eller etablere retningslinjer for passende sprog og adfærd.

Tip #4: Tilskynd elevernes deltagelse og engagement

En af de vigtigste fordele ved Schoology-grupper er, at de giver eleverne mulighed for at samarbejde og lære af hinanden. Dette kan dog kun ske, hvis eleverne deltager aktivt og engagerer sig i gruppen.

Der er et par strategier, du kan bruge til at opmuntre elevernes deltagelse og engagement i dine skoleskolegrupper. En mulighed er at tildele specifikke roller til hver elev (f.eks. facilitator, note-tager osv.), som kan hjælpe med at give dem en følelse af ejerskab og ansvar. Du kan også overveje at bruge interaktive aktiviteter eller spil for at gøre gruppearbejde sjovere og mere engagerende.

Tip #5: Overvåg gruppeaktivitet og fremskridt

Som lærer er det vigtigt regelmæssigt at tjekke dine skoleskolegruppers aktivitet og fremskridt for at sikre, at de er på rette spor og gør fremskridt mod deres mål. Der er flere måder at gøre dette på:

En mulighed er at opsætte regelmæssige check-in eller statusrapporter, enten via gruppechat eller et dedikeret diskussionsforum. Dette kan være en god måde at få en fornemmelse af, hvordan gruppen klarer sig og identificere områder, der måske har brug for mere støtte eller opmærksomhed.

En anden mulighed er at bruge Schoologys indbyggede karakter- og feedbackværktøjer til at spore gruppefremskridt. For eksempel kan du bruge rubrikfunktionen til at vurdere kvaliteten af ​​gruppearbejde eller bruge online karaktergivning til at give feedback på specifikke opgaver eller opgaver.

Tip #6: Brug Schoologys samarbejdsværktøjer

En af fordelene ved Schoology er, at den tilbyder en række indbyggede samarbejdsværktøjer, der kan gøre gruppearbejde lettere. Du kan f.eks. bruge Google Drev-integrationen til at lade eleverne arbejde på delte dokumenter i realtid eller bruge den fælles dokumentredigeringsfunktion til at arbejde på det samme dokument sammen.

For at få mest muligt ud af disse samarbejdsværktøjer er det vigtigt at etablere klare retningslinjer for, hvordan de skal bruges. Du vil måske angive bestemte tidspunkter for gruppearbejde eller etablere regler for, hvordan ændringer skal foretages i delte dokumenter.

Tip #7: Brug Schoologys vurderings- og feedbackværktøjer

Schoology har en række indbyggede karakter- og feedbackværktøjer, der kan være meget nyttige til at give eleverne den støtte og vejledning, de har brug for for at få succes. For eksempel kan du bruge rubrikfunktionen til at vurdere kvaliteten af ​​gruppearbejde eller bruge online karaktergivning til at give feedback på specifikke opgaver eller opgaver.

For at få mest muligt ud af disse bedømmelses- og feedbackværktøjer er det vigtigt at etablere klare kriterier for, hvad du leder efter i elevarbejde. Du kan også overveje at give feedback i en række forskellige formater (f.eks. skriftlig feedback, lydfeedback, videofeedback osv.) for at sikre, at du når ud til alle dine elever.

Tip #8: Tilskynd til selvledelse i gruppen

En af nøglerne til succesfuldt gruppearbejde er at give eleverne mulighed for at tage ejerskab over deres egen læring og arbejde. Ved at opmuntre til selvledelse i gruppen kan du hjælpe eleverne med at udvikle vigtige færdigheder som problemløsning, kommunikation og samarbejde.

Der er et par strategier, du kan bruge til at opmuntre til selvledelse af grupper i dine skoleskolegrupper. En mulighed er at tildele specifikke roller til hver elev (f.eks. facilitator, note-tager osv.), som kan hjælpe med at give dem en følelse af ejerskab og ansvar. Du kan også overveje at bruge interaktive aktiviteter eller spil for at gøre gruppearbejde sjovere og mere engagerende.

Ofte stillede spørgsmål om oprettelse og administration af skolologigrupper

Hvad er en skoleskolegruppe?

En Schoology-gruppe er et samarbejdsrum inden for Schoology, hvor medlemmer kan dele ressourcer, chatte og arbejde på projekter sammen.

Hvordan opretter jeg en skoleskolegruppe?

For at oprette en skoleskolegruppe skal du gå til fanen “Grupper” i hovedmenuen og klikke på knappen “Opret gruppe”. Derfra kan du navngive din gruppe og invitere medlemmer.

Kan nogen deltage i en skoleskolegruppe?

Det afhænger af gruppeindstillingerne. Nogle grupper kan være åbne for alle, mens andre kan kræve en invitation eller godkendelse for at deltage.

Kan en skoleskolegruppe have flere lærere?

Ja, en skoleskolegruppe kan have flere lærere. Disse lærere vil have mulighed for at tilføje og fjerne medlemmer, sende meddelelser og bedømme opgaver.

Kan jeg tilpasse mit Schoology-gruppelayout?

Ja, du kan tilpasse layoutet af din Schoology-gruppe ved at tilføje eller fjerne moduler på startsiden, såsom en kalender eller en ressourceliste. Du kan også tilpasse din fests farveskema og tema.

Kan jeg bruge Schoology Groups til fjernundervisning?

Ja, skoleskolegrupper er et fantastisk værktøj til fjernundervisning. Lærere kan bruge grupper til at tildele og bedømme opgaver, afholde virtuelle møder og facilitere diskussioner med elever.

Kan jeg se aktiviteten i en skoleskolegruppe?

Ja, du kan se en skoleskolegruppes aktivitet ved at gå til fanen “Aktivitet” i hovedmenuen. Dette vil vise dig et feed med al seneste aktivitet i gruppen, inklusive nye indlæg, tilføjelser til ressourcer og afleveringer af opgaver.

Konklusion

Vi håber, at disse tips har givet dig nogle nyttige ideer til at administrere og bruge skoleskolegrupper effektivt. Uanset om du er en erfaren veteran eller ny i Schoology, vil disse strategier hjælpe dig med at få mest muligt ud af dette kraftfulde værktøj og sikre, at dine elever er i stand til at samarbejde og lære effektivt.

Hvis du ønsker at lære mere om at bruge Schoology effektivt, er der en række ressourcer tilgængelige online. For eksempel tilbyder Schoology Help Center et væld af information om alt fra oprettelse af grupper og opgaver til karaktergivning og feedback. Derudover kan du overveje at tilmelde dig en Schoology-brugergruppe eller online-fællesskab, hvor du kan komme i kontakt med andre undervisere og dele bedste praksis.

Relaterede artikler