Sammanfatta artikeln

Stöd oss ♥

Resoomer är ett kostnadsfritt sammanfattningsverktyg på nätet som alla kan använda sig av var som helst i världen. Premiumversionen av Resoomer stängdes den 1 maj 2022 för att göra tjänsten tillgänglig för alla runt om i världen GRATIS!

Vi vill göra det lättare för dig att läsa, analysera, sammanfatta och forska. I gengäld ber vi dig om en liten tjänst genom att inaktivera din reklamblockerare när du använder Resoomer.
Vår onlinetjänst är en ofinansierad webbplats som endast betalas med hjälp av reklam. Dessa annonser är en källa till finansiering av servrarna och betalning för de personer som arbetar för Resoomer. Vi ber inte om någon betalning eller donation, utan vi ber dig bara att spendera några sekunder och inaktivera ditt systems reklamblockerare.

De flesta onlinetjänster kräver månadsabonnemang eller erbjuder begränsade gratistjänster, medan avancerade tjänster kräver en avgift. Vi tror på att hjälpa våra användare genom att tillhandahålla alla tjänster öppet och utan dolda avgifter. Webbplatsen fungerar genom att helt enkelt kopiera och klistra in din text eller genom att använda tillägg för att sammanfatta artiklar på nätet. Är det inte enkelt och bekvämt?

Hjälp oss att upprätthålla denna funktion och fortsätta att betjäna dig genom att sammanfatta dina artiklar. Det tar bara några sekunder att inaktivera din reklamblockerare. Annonser på vår webbplats kommer inte att påverka behandlingen av dina uppgifter. De hjälper oss bara att generera några dollar för att hålla våra system igång och betala dem som hjälper till att utveckla tjänsten dagligen.

Resoomer-teamet

Related Articles