1. Bistånd
  2. Verktyg på nätet
  3. Förvandla dina videor på ett ögonblick med OnlineVideoConverter!

Förvandla dina videor på ett ögonblick med OnlineVideoConverter!

• 3 minuter läsning  •  9 januari 2023

I denna hektiska era letar alla efter praktiska verktyg som kan hjälpa till att utföra olika uppgifter snabbt och exakt. Här spelar onlineverktyg en nyckelroll för med dem behöver du inte ens vänta på att appar ska installeras. Du behöver bara gå till en relevant webbplats och göra din uppgift. Ett sådant effektivt onlineverktyg, nämligen OnlineVideoConverter, är vårt diskussionsämne i den här artikeln.

I den här artikeln kommer vi att belysa hur OnlineVideoConverter har gjort videokonvertering enkel och tillgänglig för alla och mer.

Vad är OnlineVideoConverter?

OVC, mer känd som OVC, är en gratis webbsida som konverterar en videofil till ett av flera format som stöds. Inte bara det, utan denna online-mediakonverterare webbapp ger också möjlighet att konvertera videolänk till fil eller spara onlinevideo. Du kan göra allt detta på några minuter; denna hastighet i aktion skiljer OVC från sina konkurrenter.

Huvudegenskaper hos OVC

OVC är en funktionsrik plattform. Vi har nämnt några nedan, men det finns mycket mer att upptäcka. Låt oss ta en titt för att se vad den här plattformen har att erbjuda oss!

Ingen gräns för antalet omvandlingar

Många gratis onlinekonverterare sätter en gräns för antalet filer du kan konvertera dagligen. Detta är inte fallet med OVC. Med den kan du konvertera så många videofiler du vill

Kompatibel med olika videoportaler online

OVC kan konvertera videolänkar från olika onlineplattformar inklusive Vimeo, Dailymotion, YouTube, Instagram, TED, LiveLeak, etc. Detta innebär att du kan klistra in länken från vilken som helst av de plattformar som stöds och konvertera den till en videofil i det format du vill ha. Är det inte fantastiskt?

Tillåter konvertering till olika format

OVC konverterar filer till en mängd olika ljud- och videoformat. Du kan konvertera ljud till .wav, .flac, m4a, .wma, .ogg, .aac och .mp3 och video till .3gp, .mp4, .m4v, .flv, .wmv, .mov, .mpg, . mp4, .mkv och .webm.

Stöder en rad ljud- och videokvaliteter

OVC låter dig ändra ljud- och videokvaliteten för den konverterade filen enligt dina behov. Ljudkvaliteter som stöds inkluderar 64 kbps, 96 kbps, 128 kbps, 256 kbps, 192 kbps och 320 kbps. Videokvaliteter som stöds inkluderar 240p, 360p, 480p, HD720p eller automatisk.

Ingen installation eller registrering krävs

OVC har ingen posttyp som tillåter konverteringar. Dessutom, eftersom det är en webbapplikation, behöver du inte ens ladda ner och installera den. Du kan använda den utan att behöva oroa dig för att få slut på lagringsutrymme på enheten.

Lättnavigerat användargränssnitt

Den har ett lättnavigerat användargränssnitt, som du kan använda utan att ens leta efter guider för att använda det. Fortfarande, om du vill använda den efter att ha utforskat en detaljerad guide om hur du använder den, håll dig till den här artikeln till slutet.

Hur konverterar man video med OnlineVideoConverter?

När du har lärt dig fördelarna med att använda OVC kanske du letar efter en guide för videokonvertering. I så fall har vi det du behöver! Nedan har vi en detaljerad steg-för-steg-guide för dig. Låt oss hoppa på det!

Steg 1: Gå till onlinevideoconverter.com

Ta din enhet och se till att den är ansluten till en stabil internetanslutning. Starta din webbläsare och skriv oninevideoconverter.com i sökfältet för att komma åt OVC-webbplatsen.

Steg 2: Välj fil eller ange videolänk

Knacka på alternativet ”KONVERTERA EN VIDEOFIL”. från huvudgränssnittet för att välja en fil från moln eller lagringsenhet. Du kan också dra och släppa en. Vänta tills din fil är klar för konvertering och fortsätt till nästa steg.

Du kan också välja alternativet ”KONVERTERA VIDEOLÄNK” för att ange videolänken du vill konvertera till videofil.

Steg 3: Välj utdatavideoformat

Välj det format du vill konvertera filen till och justera ljud- och videokvaliteten efter önskemål. Du kan också välja att konvertera från början av videon, slutet av videon eller båda.

Steg 4: Tryck på Start

När du är klar trycker du på Start-knappen. Vänta bara 2 eller 3 sekunder tills din video har konverterats. Konverteringshastigheten påverkas också mycket av videons storlek.

Steg 5: Ladda ner konverterad video

Du kan ladda ner den konverterade videon till din b-enhet genom att bara trycka på knappen Ladda ner eller skanna QR-koden för att ladda ner den direkt till din surfplatta eller smartphone. Om du vill konvertera fler filer klickar du på knappen Konvertera igen.

Vanliga frågor

Nedan har vi besvarat några av de vanligaste frågorna (FAQ) om onlinevideokonverteraren. Låt oss utforska deras svar och reda ut förvirringen om du har några.

Hur lång tid tar det att konvertera en video med OVC?

OVC är känt för sin snabba växlingshastighet, eftersom denna applikation använder avancerad teknik för att konvertera filer snabbare. Den tid det tar att konvertera en videofil eller videolänk beror på längden på videon som ”som ska konverteras”, stabiliteten på din internetanslutning och tiden när du konverterar.

Detta beror på att rusningen på webbplatsen kan minska omvandlingshastigheten. Du kan uppskatta omvandlingshastigheten utifrån det faktum att de konverterar och fem timers video på en minut eller ännu mindre.

Kan jag konvertera videor på min smartphone eller surfplatta?

Ja! Du kan konvertera till din enhet om stöd för Android. Tvärtom, om du använder en iPhone kan du inte konvertera någon video med OVC. Detta beror på vissa mjukvarubegränsningar i iOS-webbläsaren. Företaget arbetar med utvecklingen av en mobilapplikation för att lösa detta problem.

Det sista ordet

OVC är en användbar plattform för att snabbt konvertera din video eller länka den till önskat filformat. Justerbar ljud- och videokvalitet och omfattande stöd för olika onlineplattformar och -format bidrar till värdet av denna webbapplikation.

Den här artikeln täcker allt du behöver veta om OVC, från vad det är till dess funktioner, hur du använder det och mer; Allt är förklarat. Jag hoppas att du tyckte att denna information var användbar för att avgöra om du ska använda OVC.