Steun ons ♥

Resoomer is een gratis online samenvattingshulpmiddel dat iedereen van overal ter wereld kan raadplegen. De premium versie van Resoomer werd op 1 mei 2022 gesloten, om de dienst GRATIS beschikbaar te maken voor iedereen over de hele wereld!

Wij willen het voor u gemakkelijker maken om te lezen, te analyseren, samen te vatten en te onderzoeken. Als tegenprestatie vragen wij u een kleine gunst door uw advertentieblokker uit te schakelen wanneer u Resoomer gebruikt.
Onze online dienst is een niet gefinancierde site die uitsluitend wordt betaald met reclame. Deze advertenties zijn een bron van financiering voor de servers en betaling voor de mensen die voor Resoomer werken. Wij vragen geen betaling of donatie; in plaats daarvan vragen wij u slechts om een paar seconden te spenderen en de advertentieblokker van uw systeem uit te schakelen.

De meeste onlinediensten vereisen een maandabonnement of bieden beperkte gratis diensten, terwijl voor geavanceerde diensten een vergoeding moet worden betaald. Wij geloven in het helpen van onze gebruikers door alle diensten openlijk aan te bieden, zonder verborgen kosten. De site werkt door eenvoudig uw tekst te kopiëren en te plakken of door extensies te gebruiken om artikelen online samen te vatten. Is dat niet gemakkelijk en handig?

Helpt u ons deze faciliteit in stand te houden en u van dienst te blijven door uw artikelen samen te vatten. Het duurt maar een paar seconden om uw ad blocker uit te schakelen. Reclame op onze site zal geen invloed hebben op de verwerking van uw gegevens. Zij helpen ons slechts een paar dollar te genereren om onze systemen draaiende te houden en degenen te betalen die dagelijks helpen bij de ontwikkeling van de dienst.

Resoomer Team