Opsummer artiklen

Støt os ♥

Resoomer er et gratis online oversigtsværktøj, som alle kan få adgang til fra overalt i verden. Premium-versionen af Resoomer blev lukket den 1. maj 2022 for at gøre tjenesten tilgængelig for alle i hele verden GRATIS!

Vi har til hensigt at gøre det lettere for dig at læse, analysere, opsummere og forske. Til gengæld beder vi dig om en lille tjeneste ved at deaktivere din reklameblokker, når du bruger Resoomer.
Vores onlinetjeneste er et ufinansieret websted, som udelukkende betales via reklamer. Disse reklamer er en kilde til finansiering af serverne og betaling af de personer, der arbejder for Resoomer. Vi beder ikke om betaling eller donation; i stedet beder vi dig blot om at bruge et par sekunder på at deaktivere dit systems reklameblokker.

De fleste onlinetjenester kræver månedlige abonnementer eller tilbyder begrænsede gratis tjenester, mens avancerede tjenester kræver et gebyr. Vi tror på at hjælpe vores brugere ved at tilbyde alle tjenester åbent og uden skjulte gebyrer. Webstedet fungerer ved blot at kopiere og indsætte din tekst eller ved at bruge udvidelser til at opsummere artikler online. Er det ikke nemt og bekvemt?

Hjælp os venligst med at bevare denne facilitet og fortsætte med at hjælpe dig ved at opsummere dine artikler. Det tager kun et par sekunder at deaktivere din reklameblokker. Reklamer på vores websted vil ikke forstyrre behandlingen af dine data. De vil kun hjælpe os med at generere nogle få dollars til at holde vores systemer kørende og betale dem, der hjælper med at udvikle tjenesten på daglig basis.

Resoomer-team

Related Articles