1. Hjælp
  2. Online værktøjer
  3. Gør dine præsentationer til visuelle mesterværker med Piktochart!

Gør dine præsentationer til visuelle mesterværker med Piktochart!

• 3 minutters læsning  •  7 januar 2023

I løbet af de seneste årtier har måden at kompilere og præsentere data på ændret sig betydeligt. Fra at føre optegnelser på papirer og bøger, er det nået til det punkt, hvor hele databaser er gemt på en enhed, der er omtrent på størrelse med din finger. I dag præsenteres data, der er gemt på enheder, ved hjælp af software som Piktochart, som hjælper med at skabe infografik og diagrammer. Dette hjælper seerne med at drage konklusioner ud fra dataene. Hvis du vil vide mere om Piktochart, så læs denne artikel til slutningen, da vi forklarer dens funktioner, pris og brug.

Hvad er Pictochart?

Piktochart er en webbaseret infografikapplikation, der hjælper med at skabe infografik og rapporter på kort tid. Du kan måle værdien af ​​denne app ved, at den bruges af mere end 11 millioner mennesker verden over. Piktochart blev først udgivet i 2012, men gennem årene har det ændret sig meget, hvilket har ført til en stigning i popularitet. Selvom brugergrænsefladen er ret enkel, ser de resulterende Piktochart-data overraskende enkle, men alligevel professionelle ud. Denne brugervenlighed hjælper også lærere og elever med at samle deres bunker af data på en ren, kort og visuelt tiltalende måde.

Priser og planer tilbydes af Piktochart

Selvom Piktochart tilbyder et gratis abonnement, giver det ikke adgang til de mange funktioner, der er nødvendige for at få en optimal oplevelse. For at få adgang til den skal du have fingrene i premium-versionen. Nedenfor har vi listet de forskellige prisplaner, der tilbydes af Piktochart, du kan vælge en efter dine behov.

Gratis version

Den gratis version af Piktochart kan have op til 4 medlemmer og maksimalt 5 projekter. Det tilbyder 100 MB skylager og en mappe til at gemme filer. Med den gratis version får du kun to lav- og mellemkvalitetsdownloads i PNG-, PDF- og PowerPoint-formater.

Pro version

Med pro-versionen af ​​Piktochart kan du have op til 25 teammedlemmer. Det giver adgang til brugerdefinerede teamskabeloner og skrifttyper med et brugerdefineret mærket farveskema. Denne version har 100 GB skylager og giver brugerne mulighed for at have ubegrænsede mapper. Det koster omkring $29 om måneden, men hvis du vælger at betale årligt, vil prisen blive yderligere reduceret til kun $14 om måneden. Enterprise version Det giver brugerne mulighed for at have mere end 25 teammedlemmer på samme tid. Med denne version får du adgang til over 200 GB skylager. Det giver brugerne mulighed for at downloade i høj kvalitet med understøttelse af PNG-, PDF- og PPT-formater. Derudover giver det brugere adgang til et personligt onboarding-program og chats for forbedret kommunikation. Da antallet af medlemmer i en virksomhed varierer meget, er prisen personliggjort.

Hvorfor bruge Piktochart?

Nu hvor du ved alt om priserne og planerne for Piktochart, bør du også kende årsagerne bag dens enorme popularitet. Læs videre, da vi har listet nogle fordele, du bør være opmærksom på.

Enkel brugergrænseflade

I modsætning til anden software, som kræver dyb læring og nogle gange endda problemfri drift, er Piktochart afhængig af en ligetil tilgang med en brugerflade, der er nem at lære. Det er designet til at gøre tingene lettere for en person, der har minimal erfaring med at bruge sådanne apps. Selvom du bruger en redigeringsapp for første gang, bør det ikke tage dig mere end 60 minutter at blive fortrolig med grænsefladen. Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv, skal du vælge en skabelon fra det foruddefinerede sæt.

Overbevisende præsentationer og indsigtsfuld infografik

Piktochart giver brugerne mulighed for at omdanne rå, tørre data til engagerende infografik som diagrammer, grafer og mere. Dette hjælper med at kompilere store mængder data på en kortfattet måde. Da Piktochart kommer med et sæt forudbestemte skabeloner, er det nemt at oprette din infografik. Selvom du vælger at gå efter en brugerdefineret mulighed, vil overfloden af ​​forskellige muligheder hjælpe dig med at skabe den perfekte præsentation, hvis du ved, hvordan du navigerer i indstillingerne.

Engagerende og iøjnefaldende rapporter

Uanset om du underviser en gruppe børnehavebørn eller præsenterer et forretningspitch for et sæt investorer, vil Piktochart have den perfekte skabelon og muligheder for, at du kan lave en eksemplarisk præsentation. Hvis du holder en præsentation for studerende, vil iøjnefaldende rapporter helt sikkert fange deres opmærksomhed. På den anden side kan du også oprette en enkel, men effektiv virksomhedspræsentation og fylde den med attraktive diagrammer, der viser vage data på en kortfattet måde.

Brug

Følg disse trin, hvis du vil vide, hvordan du bruger Piktochart.

• Tænd din enhed, gå til Piktochart og registrer din konto.

• Vælg den type indhold, du vil oprette, såsom præsentationer, infografik eller rapporter.

• Hvis dette virker for dig, skal du vælge en færdiglavet skabelon fra deres brede udvalg, eller hvis du vil oprette den selv, så start fra bunden.

• Tilpas den foruddefinerede skabelon efter dine behov og tilpas den til dine egne elementer. Du kan også redigere teksten ved at klikke på den eller ved at ændre baggrundsfarven.

• Derefter skal du tilføje dit eget indhold, f.eks. billeder eller videoer, og fortsætte med at redigere ethvert andet aspekt, du vil ændre. Gem derefter dit indhold og upload det.

Bemærk, at med den gratis version, har du kun adgang til 10 skabeloner, men hvis du vælger den betalte version, får du mere end 600 skabeloner; desuden er det altid en god mulighed at starte med en skabelon og så ingenting.

Pakke!

Hvis du er en person, der betragter det som en skræmmende opgave at skabe præsentationer, så er Piktochart dit bedste bud, da det giver brugerne mulighed for nemt at oprette indhold til en rimelig pris. Dette er hovedårsagen til, at det har fået et stort antal brugere på så kort tid. Dette var en kort, men omfattende artikel om Piktochart, der forklarer alt fra dets pris, funktioner, brug osv. Vi håber, at disse oplysninger har afklaret alle dine spørgsmål vedrørende dette emne.